Πυροβόλησαν 8χρονο παιδι στο Μενιδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά φαίνεται πως οδήγησε στον άδικο χαμό του 8χρονου αγοριού από το Ζεφύρι που έπεσε νεκρό μετά από πυροβολισμούς χθες, Σάββατο.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού, που υπέδειξε στους αστυνομικούς τους δολοφόνους του παιδιού της, ξεσπά μπροστά στην κάμερα. «Αυτοί που το βάφτισαν, αυτοί και το σκότωσαν» λέει η μητέρα μιλώντας στο newsit.gr και περιγράφει λεπτό προς λεπτό το χρονικό της τραγωδίας.

«Σκότωσαν το παιδί μου. Πρέπει να μπουν μέσα!», λέει η μητέρα του 8χρονου που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος μπροστά στα έντρομα μάτια της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του 8χρονου και άρχισαν να πυροβολούν με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα εννιάρι πιστόλι. Εκείνη την ώρα το παιδί έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή του σπιτιού του και δέχτηκε τους πυροβολισμούς. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι μετά το φονικό τράπηκαν σε φυγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ