Ισραήλ: Το χάραμα θα φανεί αν θα χυθεί αίμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα δείχνουν πως το Ισραήλ θα εισβάλλει στην βόρεια Γάζα με το πρόσχημα της ελευθέρωσης των Ισραηλινών ομήρων που πειρατικά «τσουβάλιασαν» με την κυριολεξία της λέξης, οι σύγχρονοι ναζί της Χαμάς.

Ο Νετανιάχου όμως αντί να απολογηθεί στους λαούς για το πως άφησε αφύλακτα σύνορα με συνέπεια να συμβούν τα τραγικά που συνέβησαν, προχωρεί σε αντεκδίκηση της εκδίκησης των τρομοκρατών, παίζοντας το παιχνίδι του εφαρμόζοντας τον νόμο του Ισραήλ «οδόντα αντί οδόντος» αλλά με τους δικούς του νόμους που θα βλέπουμε στο αύριο σαν «…..μασέλα» αντί οδόντος και βάλε, αν πραγματοποιηθούν.

Αυτό εξάγεται από την σκυταλοδρομία Μπλίνκεν στα Αραβικά κράτη που αντιδρούν ειρηνικά..για την ώρα. Ες αύριον λοιπόν τα, αφού ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ είναι πεπεισμένος για την εισβολή στην Γάζα, καθ ον χρόνον το Ισραήλ εξακολουθεί να πλήττεται με ρουκέτες, συν δηλώσεις που λένε πως αυτό δεν θα σταματήσει.

Ο Ερντογάν σιωπά προφανώς αμήχανος αφού έχει εξ αρχής πάρει θέση, θέση που δεν γίνεται να ανακληθεί, κατά Νετανιάχου, διακινδυνεύοντας έτσι μια χασούρα στήριξης από Μπλίνκεν, που την είχε σίγουρη, πριν τις και ωμές, και εν ψυχρώ, και κάθε είδους βαρβαρότητες από την Χαμάς.

Όλα εκεί περίπου βρίσκονται, και με το χάραμα θα φανούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ