Σάλος με το καπέλωμα του Γιώργου Παπανδρέου σε Δούκα και Ανδρουλακη – Έκανε πρώτος δηλώσεις σαν να ειναι η παράταξη δική του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγήκε πρώτος και έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Παπανδρέου και καπέλωσε Ανδρουλακη και Δούκα. Μάλιστα παρουσίασε τον εαυτο του σαν τον μεγαλο αρχιτέκτονα της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων που μπορει να νικήσει πολιτικά και τον Μητσοτακη.

“Όταν ενώνουμε προοδευτικές δυνάμεις μπορεί να γίνει η ανατροπή”

Το μήνυμα για ένωση προοδευτικών δυνάμεων έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη νίκη του Χάρη Δούκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Εύχομαι κάθε καλό στον Χάρη Δούκα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη νίκη του στον δήμο Αθηναίων.

Η νίκη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων έβγαλε από τη ναφθαλίνη μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου, που έσπευσε στα γραφεία του νέου δημάρχου.

Μάλιστα έκανε και δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νίκη του Χάρη Δούκα και κάνοντας λόγο για «μεγάλη νίκη και μεγάλη αλλαγή», τονίζοντας ότι «μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή όταν συσπειρώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία για να δείξει πού μπορεί να πάει η Ελλάδα. Μπορούν να γίνουν αλλαγές, κάτι που αποτελεί μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Μάλιστα είπε ότι ο Χάρης Δούκας προωθεί ένα όραμα… πράσινης ανάπτυξης και ανθρωπιάς και προοπτικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ