Σάλος σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στα Βορεια Προαστεια – Οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και κυνηγούσαν παίχτες της αντίπαλης ομάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έκρηξη βίας για ακόμη μία φορά αμαύρωσε αθλητικές ποδοσφαιρικές στιγμές. Τα όσα τρομερά συνέβησαν στην Πεύκη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των τοπικών κατηγοριών της Αττικής και πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Πεύκης με τους Αγίους Αναργύρους (στο πλαίσιο της Α’ ΕΠΣΑ) βρίσκεται στο επίκεντρο για τα απίστευτα επεισόδια που έγιναν.

Όπως φαίνεται και από το αποκαλυπτικό βίντεο του soccerlive.gr κατά την διάρκεια του αγώνα μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί και το ματς φυσικά διεκόπη οριστικά, αφού τα πάντα έγιναν γης μαδιάμ κι επικράτησε το… έλα να δεις!

Ξύλο… και των γονέων που έλεγαν οι παλαιότεροι, με το παιχνίδι να γίνεται viralαλλά για λάθος λόγο, προφανώς.

Ο ρέφερι ανέφερε στο… φύλλο αγώνα ότι στο 52′ διακόπηκε το ματς, αφού φίλαθλος της ομάδας από τα βόρεια προάστια μπήκε εντός αγωνιστικού χώρου και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Τσιότρας σε προσπάθειά του να τον απομακρύνει, τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα κάγκελα με το κεφάλι.

Ακολούθησε γενικευμένη ένταση και σύρραξη, αφού εισέβαλαν εν θερμώ στο τερέν και άλλοι εξαγριωμένοι φίλαθλοι, κυνηγώντας και προπηλακίζοντας τον ποδοσφαιριστή της Πεύκης κι όχι μόνο. Με τους αντιπάλους επίσης από το σωματείο της δυτικής Αθήνας να τρέχουν για να σωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ