Aldemar: Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου για την φιλοξενία της Angelina Jolie

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αναφέρει η ανάρτηση του ξενοδοχείου για την φιλοξενία της διάσημης ηθοποιού

Με τον δικό της τρόπο η Διεύθυνση του ξενοδοχείου Aldemar στα Καλακείκα Σκαφιδιάς την εκτίμηση και τον ενθουσιασμό της στην Αντζελίνα Τζολί και την εταιρεία παραγωγής “Heretic”…

Ως γνωστό η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ καθ` όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην περιοχή του Πύργου για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» (όπου υποδύεται την Ελληνίδα ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας»), φιλοξενήθηκε στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου…

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (17/10) και το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10), μια ημέρα μετά την αναχώρηση της Αντζελίνα Τζολί, το Αldemar ανάρτησε φωτογραφία (όπου διακρίνεται η Αντζελίνα Τζολί ΜΕ μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου) που συνοδευόταν από την παρακάτω ανακοίνωση:

ALDEMAR

«Συναρπαστική Ανακοίνωση!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά συναρπαστικά νέα μαζί σας!

Τις τελευταίες μέρες, είχαμε το προνόμιο να καλωσορίσουμε την εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, «Μαρία».

Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε όλη την ομάδα παραγωγής του “Heretic” για την επιλογή του ξενοδοχείου μας ως κατάλυμα της προτίμησης τους. Μας φέρνει τεράστια χαρά να τους έχουμε φιλοξενούμενους μας!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, το ξενοδοχείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει πληθώρα διακεκριμένων και VIP επισκεπτών. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή τους.»

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ