Θέλουν να τον «φάνε» επειδή δουλεύει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απαράβατος κανόνας που υπάρχει σε αυτή την χώρα είναι ο εξής . Η προσφορά και το έργο τιμωρείται

Αυτό έκανε ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου  κύριος Αναστάσιος Λιάσκος  . Μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να δώσει ζωή σε έναν ημιθανή οργανισμό , το Πολεμικό Μουσείο. Να τον κάνει σημείο επίσκεψης για χιλιάδες Έλληνες και ξένους, δουλεύοντας αμισθί  και προσφέροντας την προσωπική του συλλογή την  οποία συγκέντρωσε με θυσίες και κόπους μιας ολόκληρης ζωής ο κύριος  Αναστάσιος Λιάσκος, που έχει μία μακρά πολιτική διαδρομή , Βουλευτής 15 χρόνια – Υφυπουργός, έβαλε τις βάσεις για την αναγέννηση του Πολεμικού Μουσείου.

Το αναβάθμισε και κυρίως του έδωσε πρωτοφανή εξωστρέφεια. Ειδικότερα έφτιαξε 5 νέα Μουσεία στην  Ελλάδα.  Ανέπτυξε  τη θεματική τουριστική  μορφή  του Ιστορικού Στρατιωτικού Τουρισμού. Σχεδίασε και εκτελεί μέσω χορηγιών , δωρεών και ΕΣΠΑ, έργα 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Με λίγα λόγια το έργο του στα  τρία  χρόνια θητείας  είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι έγινε στα 50 χρόνια λειτουργίας  του Πολεμικού Μουσείου . Για όλο το τεράστιο αυτό έργο αντί να τον τιμήσουν , θέλουν να τον αντικαταστήσουν . Το ερώτημα είναι γιατί ?  Μήπως θέλουν κάποιοι να τον φάνε για να βάλουν μαριονέτα στη θέση του ? Κάποιον να προωθεί επιχειρηματικά συμφέροντα στα οποίο ο κύριος Λιάσκος θα αντιδρούσε ?

Τι λέει το Μαξίμου ?

ΔΗΜΟΦΙΛΗ