Επιχείρηση προσηλυτισμού Τουρκοκυπρίων από μουσουλμανικά θρησκευτικά τάγματα: Σχέδιο για παιδομάζωμα ισλαμιστών στα Κατεχόμενα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούν στην Κύπρο τις αποκαλύψεις της Bugün Kıbrıs για επιχείρηση προσηλυτισμού Τουρκοκυπρίων από ισλαμικά θρησκευτικά τάγματα στα Κατεχόμενα. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα οργανωμένο σχέδιο αλλαγής των πιστεύω και του τρόπου ζωής, το οποίο εφαρμόζει η Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, το επιχειρούμενο παιδομάζωμα γίνεται μέσα από τον αποκαλούμενο «Σύλλογο βοήθειας για φοιτητές στην εποχή της εκπαίδευσης».

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από κτήρια στο Τρίκωμο, την Λεύκα και την Αμμόχωστο, κάποια από τα οποία λειτουργούν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και κάποια μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και φιλοξενούν και παιδιά κάτω των 18 χρόνων.

paidomazoma

Μικρά παιδιά εκπαιδεύονται από ιμάμηδες, οι οποίοι διορίστηκαν στα τζαμιά απο το «Γραφείο του Συμβούλου για Θρησκευτικές Υποθέσεις» της λεγόμενης τουρκικής «πρεσβείας» στην Λευκωσία. Οι εστίες που φιλοξενούν τα παιδιά ανήκουν στο θρησκευτικό τάγμα Süleymancılar.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ