Έχασαν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό και κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται: Πενταμελής οικογένεια με τους δυο γονείς άνεργους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι ντροπή για τη χώρα να ξεσπιτώνονται οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και κανείς αρμόδιος να μην έχει μεριμνήσει για τις ειδικές περιπτώσεις.

Μια τέτοια περίπτωση, που αποδεικνύει και την κυβερνητική ευαισθησία για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα της ελληνικής κοινωνίας, καταγράφεται στο Αιγάλεω.

Μια πενταμελής οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο. Η οικογένεια, με τους δυο γονείς άνεργους, έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό τον Μάιο.

Ζήτησε τότε, και σύμφωνα με τον νόμο, να παραμείνει στο σπίτι πληρώνοντας χαμηλό ενοίκιο, μέχρι να καταφέρουν οι γονείς να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν μια δουλειά.

Όμως η διορία που τους δόθηκε ήταν το τέλος Οκτωβρίου, οπότε και καλούνται να παραδώσουν τα κλειδιά του σπιτιού και να βρεθούν με τα παιδιά τους στον δρόμο!

Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα επιχείρησαν να τους βγάλουν από το σπίτι, που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου, αλλά δεν τα κατάφεραν χάρη στην επέμβαση κατοίκων της γειτονιάς που έδιωξαν και την ισχυρή αστυνομική δύναμη που έφτασε για να τους ξεσπιτώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ