Βρέθηκε DNA του δολοφονημένου Μιχάλη στη Νεα Φιλαδέλφεια σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στην έρευνα για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες χούλιγκαν.

Φαίνεται λοιπόν ότι σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει συλληφθεί, εντοπίστηκαν ίχνη DNA και συγκεκριμένα σταγόνα αίματος.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχει και ένα σημείο που εμποδίζει την εξέλιξη της έρευνας. Και αυτό γιατί στο ίδιο μαχαίρι έχουν βρεθεί δείγματα DNA και άλλου ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, στο οποίο θα αποδοθούν κατηγορίες.

Πάντως σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την εξέταση και ενός άλλου ατόμου, που συνελήφθη αρχικά αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα που αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία έγραφαν ότι γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη!

Με αυτά τα δεδομένα τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες για τη δολοφονία του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από την μανία των Κροατών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ