Σάλος με τον δεσμό της Μελονι που “καλούσε” σε “τριο” δημοσιογράφο – Τον χώρισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος στη σχέση της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της και πατέρα της κόρης της έδωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του Αντρέα Τζαμπρούνο σε συναδέλφους του, στις οποίες πρότεινε μάλιστα ερωτικό… τρίγωνο.

«Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram η Τζόρτζια Μελόνι και προσθέτει ότι «οι δρόμοι (τους) χώρισαν εδώ και καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα».

«Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό», προσθέτει η Μελόνι.

«Θα υπερασπίσω την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Τις περασμένες ημέρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σατιρική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι, στον οποίο ο Τζαμπρούνο εργάζεται ως δημοσιογράφος, μετέδωσε αποσπάσματα από διαλόγους «εκτός αέρα», σε τηλεοπτική εκπομπή, στους οποίους ο Τζαμπρούνο έκανε σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και αναφορές σε μη επαγγελματικές υποθέσεις, με υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ο Τζιαμπρούνο να ρωτάει μια δημοσιογράφο αν έχει δεσμό, ενώ την ίδια στιγμή, απευθυνόμενος στις γυναίκες που βρίσκονταν στον χώρο είπε: «Μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;».

«Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ