Ο Κυριάκος, δεν θα καταστρέψει απλά τον ΣυΡιζΑ – Θα τους μουρλάνει κυριολεκτικά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι όπως οδεύουν τα πράγματα, το πιθανότερο είναι ότι το συνέδριο του ΣυΡιζΑ θα διεξαχθεί σε ίδρυμα αποκατάστασης ψυχικής υγείας.

Ο ΣυΡιζΑ διαθέτει έναν πρόεδρο, ο οποίος εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία και δεκάδες χιλιάδες ψήφους.

Ο Τζουμάκας θεώρησε ότι η γνώμη του είναι ισχυρότερη από την ψήφο δεκάδων χιλιάδων πολιτών, όταν ισχυρίστηκε ότι ο εκλεγμένος Κασσελάκης, θα πρέπει να εκπέσει του αξιώματος του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, αποφασίζει να διαγράψει τον Στέφανο Τζουμάκα, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, και στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία πήρε χίλιους και κάτι ψήφους, ενώ δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε βουλευτής.

Αμέσως, παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την άποψη Τζουμάκα, ο Νίκος Φίλης, ο οποίος επίσης δεν εξελέγη βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές.

Ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΣυΡιζΑ, με τον Κασσελάκη να παίρνει πενταπλάσιες ψήφους…

Η ομοβροντία συνεχίζεται με τον Μπάμπη, τον Μήτσο και τον Άκη που δεν εξελέγησαν ούτε διαμερισματικοί σύμβουλοι, να απαιτούν την αποπομπή Κασσελάκη, επειδή δεν είναι αρκετά ΣΥΡΙΖΑ,

Εκεί ακριβώς, ξεδιπλώνεται και το μεγαλείο του Κυριάκου, ο οποίος απολαμβάνει τα δικά του ΜΜΕ να παίζουν τον Κασσελάκη απέναντι στον Τζουμάκα, τον Μήτσο, τον Άκη και όλα τα παιδιά, με ποσοστό ένα προς πέντε.

Φανταστείτε στον αντίποδα, τον Αμανατίδη που πήγε να πνιγεί από σάντουιτς, έπειτα από την κατάρα του Φουρθιώτη, να βγαίνει prime time από ένα δεκάλεπτο σε κάθε κεντρικό δελτίο και να ζητά την παραίτηση Μητσοτάκη, επειδή του πήρε την περιφέρεια! Με το λόγο του Αμανατίδη μάλιστα να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτόν του Φίλη και των άλλων παιδιών του ΣυΡιζΑ που προβάλλονται, καθότι τουλάχιστον αυτός, εξελέγη…

Ο Κυριάκος, δεν θα καταστρέψει απλά τον ΣυΡιζΑ. Θα τους μουρλάνει κυριολεκτικά!

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ