Σκοπιανοί με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτακη διοργανώνουν Φόρουμ εθνικού ακρωτηριασμού στην Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος πραγματικά θα το περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή όπου Σκοπιανοί και Τούρκοι, θα διοργάνωναν εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την δήθεν καταπίεση της δήθεν «μακεδονικής» και «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα;

Και όμως, με τον Μητσοτάκη, το είδαμε κι αυτό. Αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, διεξάγεται το αυτοαποκαλούμενο forum ανθρωπίνων δικαιωμάτων 2023, με συμμετοχή εθνικά επικίνδυνων στοιχείων, που ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα υπάρχει τόσο «μακεδονική» μειονότητα, όσο και «τουρκική» μειονότητα, οι οποίες μάλιστα καταπιέζονται!

Προκαλεί εντύπωση ότι ανάμεσα στους διοργανωτές, βρίσκεται η οργάνωση των Σκοπιανών η οποία διακρίνεται για την ανθελληνική προπαγάνδα της παγκοσμίως και τα αναίσχυντα ψεύδη με τα οποία προωθεί ουσιαστικά τον εθνικό ακρωτηριασμό της Μακεδονίας! Όλα αυτά, ενώ ακόμα και με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία εθνική «ψευδομακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα…

Από κοντά φυσικά και οι Τούρκοι, οι οποίοι επιμένουν να ομιλούν για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη, πράγμα που φυσικά δεν υφίσταται.

Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα, από προφανείς εθνικούς κινδύνους, διότι η δράση τέτοιων  «οργανώσεων» σε ελληνικό έδαφος, συνιστά εθνικό κίνδυνο…

Για την υπόθεση έβγαλε ανακοίνωση η Ελληνική Λύση η οποία χαρακτηρίζει Εθνικά επικίνδυνη την πρόκληση Σκοπιανών και Τούρκων στη Θεσσαλονίκη και αναφέρει:

Το λεγόμενο «Φόρουμ για τα ανθρώπινα δικαιώματα» το οποίο διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, συνιστά μία ασύλληπτη, αλλά και εθνικά επικίνδυνη πρόκληση.

Πρόκειται για μία συγκέντρωση ψευτομακεδόνων που διαπράττουν ανθελληνικές ενέργειες εδώ και δεκαετίες, μαζί με Τούρκους που προωθούν το μύθευμα της δήθεν «Τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, την οποία επέτρεψε η κυβέρνηση!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε «τουρκική», ούτε φυσικά «μακεδονική» μειονότητα. Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, αποτελούν εθνικό κίνδυνο και απεργάζονται εθνικό ακρωτηριασμό.

Η ανοχή την οποία επιδεικνύει η Ν.Δ. απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας, είναι τουλάχιστον εγκληματική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ