Σκληρή γλωσσα Κασσελακη σε όσους τον αμφισβητούν για την διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα: Δεν έχω ανάγκη να πάρω την άδεια κανενός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο το μυαλό του είναι διαρκώς στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται τόσο από τις δηλώσεις του, όσο και από τις αναρτήσεις του, μέσα από τις οποίες περνά πολλαπλά μηνύματα προς τους «αντιφρονούντες» και τους εσωκομματικούς αντιπάλους του.

Ο πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να τούς πετάξει το γάντι, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα κάνει πίσω στις αλλαγές που σχεδιάζει. Χρησιμοποιώντας δε μία φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε από την Αστόρια της Νέας Υόρκης πως «είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όλες ότι την πιο νωπή εντολή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ την έχει ο πρόεδρός του, ο οποίος εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα συνεχίσουμε, από την κοινωνία για την κοινωνία και σε όποιον αρέσει».

Απαντώντας, εξάλλου, στις αντιδράσεις για την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα και σε όσους υποστηρίζουν πως η διαγραφή του είναι «αντικαταστατική», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «δεν έχω ανάγκη να πάρω την άδεια κανενός από οποιοδήποτε όργανο, από τη στιγμή που ήταν εναντίον μου για να κερδίσω την ηγεσία του κόμματος και τώρα μερικοί από αυτούς παραμένουν εναντίον μου. Εγώ ανήκω στα μέλη του κόμματος, στη βάση του».

Ο ίδιος μάλιστα έβαλε στον «πάγο» τα σενάρια περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αναφέροντας σε συνέντευξή του πως δεν χρειάζεται να μπει σε διαδικασία συνεργασιών παρά μόνο να εκτελέσει τη στρατηγική που πιστεύει, η οποία είναι να «ανοίξει» ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, τονίζοντας ότι «ο ελιτισμός των οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ