Αυτοκίνητο που μετεφερε Καλασνικοφ προσπάθησε να περασει στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξιωματικοί της Frontex ανακάλυψαν κρυμμένα 3 καλάσνικοφ, 4 γεμιστήρες, ενα πιστόλι και 1000 σφαίρες, σε αυτοκίνητο που προσπαθούσε να περάσει απο την Αλβανία στην Ελλάδα

Η είδηση είναι πως στην ΕΕ ξαφνικά ανακάλυψαν το πόσο σημαντικοί είναι οι συνοριακοί έλεγχοι (και τα σύνορα)

IMG 4915

Πόσο σημαντικοί είναι οι ενδελεχείς συνοριακοί έλεγχοι; 🔎 Τα κρούσματα της προηγούμενης εβδομάδας στις επιχειρήσεις της #Frontex μπορεί να ρίξουν λίγο φως σε αυτό:
🇦🇱 Στην Αλβανία, αξιωματικοί της Frontex βοήθησαν στην κατάσχεση πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών κρυμμένων σε αυτοκίνητο προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα προς την Ελλάδα. Μετά από προφίλ και αναζήτηση του αυτοκινήτου, η ομάδα μας και οι Αλβανοί αξιωματικοί ανακάλυψαν ένα κρυμμένο διαμέρισμα πίσω από το πίσω κάθισμα που περιείχε 3 Καλάσνικοφ, 4 περιοδικά, ένα περίστροφο και πάνω από 1000 σφαίρες.
🇷🇸 Στα σύνορα Σερβίας-Βουλγαρίας σταμάτησαν οδηγό για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένο πιστόλι και σφαίρες στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. 🇲🇩 Ομοίως, στα σύνορα Μολδαβίας-Ουκρανίας επιλέχθηκε ταξιδιώτης επί ποδιών για ελέγχους δεύτερης γραμμής, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αξιωματικοί βρήκαν περιθώριο ακριβείας για όπλα, βλήματα και φυσίγγια για αεροβόλα και μαχαίρι στις αποσκευές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ