Δήλωση-βόμβα του Ισραηλινού υποστράτηγου Μάικλ Έντελσταϊν: Το Ιράν εμπλέκεται στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ακόμη ένδειξη πως πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί μια γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή αποτελεί και η σημερινή δήλωση-βόμβα του Ισραηλινού υποστράτηγου Μάικλ Έντελσταϊν, ο οποίος υποστηρίζει πως υπάρχουν αποδείξεις πως το Ιράν εμπλέκεται στο λουτρό αίματος από τη Χαμάς στο έδαφος του Ισραήλ στις 7η Οκτωβρίου.

«Θα δείτε στοιχεία ότι το Ιράν εμπλέκεται στην επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου», δήλωσε συγκεκριμένα ο Έντελσταϊν, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του  βρετανικού περιοδικού «The Spectator», για «αποδείξεις» που έχουν στα χέρια τους οι Ισραηλινοί ότι η Τεχεράνη συνεργάστηκε με τους ισλαμιστές την ημέρα της ομοβροντίας των ρουκετών, η οποία και οδήγησε στην έναρξη του πολέμου. Ο ίδιος πρόσθεσε πως «μπορείτε σίγουρα να αναλύσετε τα στοιχεία, έχουμε αποδείξεις για συμμετοχή του Ιράν» στις επιθέσεις.

Κι αυτό, την ώρα που σήμερα Δευτέρα 23/10, οι σειρήνες πολέμου δεν εχουν σταματήσει να ηχούν στο Ισραήλ για επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες, με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις να «απαντούν» με βομβαρδισμούς σε «πυρήνες τρομοκρατών» στα βόρεια της Γάζας, που φέρονται να προετοιμάζονταν να εκτοξεύσουν πυραύλους σε ισραηλινό έδαφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ