Ζωντανά η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά «Γιαβόλ!» με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλι «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια», από τις εκδόσεις Πεδίο.

Η παρουσίαση του ανατρεπτικού βιβλίου πραγματοποιείται στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, σήμερα Δευτέρα 23/10, στις 19:00, όπου παρευρίσκεται ως ομιλητής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το βιβλίο αναφέρεται στην άγνωστη ελληνογερµανική ιστορία με αντικείμενοτον ρόλο της Γερμανίας στο χθες και το σήμερα απέναντι στην Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, καθώς και το ανοιχτό κεφάλαιο των πολεμικών επανορθώσεων.

giavolnbΓια το βιβλίο μιλούν: Η Μαρία Νεγρεπόντη-∆ελιβάνη, πρώην πρύτανης ΠΑΜΑΚ, ο Νίκος Βασιλειάδης, επίκουρος καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Τμήμα ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ΠΑΜΑΚ, ο Βασίλης Βιλιάρδος, οικονομολόγος και συγγραφέας.

Τη συζήτηση συντονίζει ο διευθυντής ειδήσεων του «ΒΕΡΓΙΝΑ-tv» Ανδρέας Σταματόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Απόστολος Τζιτζικώστας,Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Βασίλης Πάππας, Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ