Ανοιχτή την πόρτα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Παύλος Γερουλάνος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιχτή την πόρτα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ άφησε την Τρίτη ο Παύλος Γερουλάνος. Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» σχολίασε τα τεκταινόμενα στην Κουμουνδούρου και τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Για εμάς το τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σημείο προσοχής ούτε στο πώς θα βγει από την κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας, είναι ένα κόμμα εξουσίας. Το πώς θα διακυβερνηθεί η χώρα, αυτό οφείλουμε να το βάλουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να συσπειρώσουμε όσες περισσότερες προοδευτικές δυνάμεις που σήμερα είναι είτε στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη Νέα Δημοκρατία είτε η μεγάλη τους πλειοψηφία είναι στο σπίτι» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας, ωστόσο:«Δεν μπορούμε να συζητάμε για οποιοδήποτε είδους συνεργασίας σε κεντρικό επίπεδο στην παρούσα συγκυρία. Δεύτερον, θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύ έφορο έδαφος για συνεργασία στην βάση». Ως παράδειγμα ανέφερε την συνεργασία του με τον Νάσο Ηλιόπουλο για τον Δήμο της Αθήνας.

«Τέτοια πράγματα θα βρούμε σε πολλά επίπεδα για να κάνουμε συνεργασίες. Αν πούμε ότι μια τέτοια συνεργασία θα μπει στα γραφεία της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη, είναι πρόωρο και δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Έχει μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων από ότι στην κεντρική πολιτική σκηνή» κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ