Από Δούκας, Καίσαρας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κί όμως έγινε και αυτό. Όπως είναι γνωστό λοιπόν, οι πρόσφατα εκλεγέντες αυτοδιοικητικοί άρχοντες θα αναλάβουν καθήκοντα από την Πρωτοχρονιά, και όχι άμεσα. Συνεπώς πρέπει να υπομείνουν την «απραξία» περίπου δυόμισι μήνες. Μέχρι τότε ασκεί πλήρη καθήκοντα ο εκλεγμένος Δήμαρχος σύμφωνα με το Δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν υπάρχει κατά την περίοδο αυτών των δυόμιση μηνών καμία επικάλυψη αρμοδιοτήτων.

Ο νεοεκλεγείς όμως δήμαρχος Αθηναίων σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δείχνει πολύ βιαστικός! Αν είναι αυτό δυνατόν. Μία εξήγηση ίσως να είναι το επειδή ο απερχόμενος δήμαρχος αμέσως του άνοιξε τις πόρτες της ενημέρωσης ώστε να είναι έτοιμος.. όταν όμως έλθει η ώρα του, ο υπό ενημέρωση πίστεψε ότι χρίστηκε και άρχων.

Καβάλα λοιπόν (σε καλάμι;) στον θρόνο, έτσι νόμισε, ζήτησε ακύρωση των εργασιών επί της λεωφόρου Βας. Όλγας διότι προεκλογικά «ατός» υποσχέθηκε στους Αθηναίους (14%) άλλα, και ως γνήσιος μίμος της παλαιάς κοπής Πασόκος, ενώ δεν είναι, δεν θέλει να βρεθεί προ τετελεσμένων, έτσι είπε, καταπατώντας ούτω κάθε έννοια της Δημοκρατίας μας.

Τέλος το ότι ο Αθηναίος δεν ήθελε άλλο τον Μπακογιάννη, αυτό δεν χρήζει τον διάδοχο του συγκοινωνιολόγο. Αυτό θα το πει ένας τέτοιος ή η Τροχαία της πόλης σε συννενόηση με το Αρχαιολογικό Συμβούλιο, και όχι ένας «δεκάρικος» με το μικρόφωνο στο χέρι σε πλατεία. Αιδώς λοιπόν, έστω και λίγη, δεν βλάπτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ