Απίστευτο φιάσκο με τις υπογραφές «Χανίων» στον ΣΥΡΙΖΑ – Απο τα 4500 μέλη υπέγραψαν μόλις 117 κατα του Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλω να “αγιάσω” – καλά μου παιδιά – η έρμη η Στήλη και δεν μ’ αφήνουν! Θέλω να “ξεκόψω” … να πάψω να είμαι τμήμα του “σκοτεινού μερους του διαδικτύου που στηρίχτηκε ο Κασσελάκης και δημιουργούσε και παράκεντρα πέριξ του Αλέξη Τσίπρα”, όπως μας κατήγγειλε ο σύντροφος Πάνος και μετά και ο σύντροφος Φίλης! Θέλω να βγω στο “φως” καλά μου παιδιά να ξεβγώ … απ’ την “υπόγα”. Πως το γράψαμε εδω στη Στήλη Άλατος την πρώτη μέρα που “γνωριστήκαμε” (και μετά παραστρατήσαμε καλά μου παιδιά αλλά ας όψεται το καταραμένο το the faq…), “όλα στο φως. Όλα στο φως”!

Πάμε λοιπόν. Όλα στο φως καλά μου παιδιά και πρώτα απ΄όλα τα πραγματικά μεγέθη και το “ειδικό βάρος” της χτεσινής “παρέμβασης” Ξανθού – Σταθάκη από την Κρήτη – ωρέ – κατά του Κασελάτσηηηη…

Κείμενο με … 117 (ναι εκατον δέκα επτά…) ολόκληρες υπογραφές μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ από την “λεβεντογέννα” έφεραν χτες στο δημόσιο ξεκατίνιασμα – ε χμ συγνώμη, διάλογο – της αντιπολίτευσης κατά του νεοεκλεγμένου προέδρου Κασσελάκη! Καταπέλτης … το κείμενο, γρόθοι … τα λόγια! ” Ο ενεργός κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανένταχτοι φίλοι του δυσκολεύονται πια να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στο κόμμα”, “Οι παρακάτω υπογράφουσες και υπογράφοντες βρισκόμαστε σε μια ενεργή αναμονή” κλπ κλπ.

Όλα καλά και άγια, καλά μου παιδιά και ακόμα και το επίσημο The FAQ – που δεν το λες και αντικειμενικό με το νέο πρόεδρο, φουλ Κασσελακικό είναι, άσε που μαθαίνω ότι κάνει παιχνιδι και με τh Farlie το Bobtail του προέδρου και του Τάιλερ – το έπαιξε το κείμενο της παρέμβασης του Γιώργου Σταθάκη , του Ανδρέα Ξανθού και άλλων 117 νοματαίων από την Κρήτη!

Έλα όμως που εμένα μου στείλανε πουρνό – πουρνό τα καλούδια, δηλαδή στο The FAQ τα στείλανε αλλά αυτός ο ασυγχώρητος ο διευθυντής με έβαλε εμένα την έρμη την Στήλη να “καθαρίσω τη μπουγάδα”!

Τι μου “σφύριξαν” λοιπόν καλά μου παιδιά, από την μεγαλόνησο;

Πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ρέθυμνο μόνο – του κ Ξανθού – έχει 1600 μέλη.. Στα Χανιά (του κ. Σταθάκη) άλλα 2800-2900… Συνολικά Ρέθυμνο – Χανιά, 4500 μέλη χονδρικά! Και από αυτά … μόνον 117 υπογραφές κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της Ομπρέλας!

Μου ψιθύρισαν κι άλλα , καλά μου παιδιά που ομολογώ ότι ως μη κρητικιά – απ τη Ρούμελη γαρ – δεν τα ξέρω. Δηλαδή, πρώτον ότι στο κείμενο υπογράφουν και πρώην μέλη που δεν θα ‘πρεπε να θεωρούνται φίλοι του κόμματος και ειδικά μετά από τις διθυραμβικές προσβλητικές ανακοινώσεις τους . Δεύτερον πως 117 στα 4.500 μέλη των δυο νομών ( χωρίς τους φίλους ) είναι σα να υπογράφει το κείμενο της Ομπρέλας (Σταθάκης – Ξανθός) μόλις το 2.6% των μελών ΣΥΡΙΖΑ … σε Χανιά – Ρέθυμνο και με το 1/3 μάλιστα των υπογραφών να είναι απο το Ρέθυμνο! Μόνο τόσες μπόρεσαν να μαζέψουν!

Ήγουν (που λέγανε οι δασκάλοι στο σχολειό μου στο Όξφορντ -απόν-Έιβον …): Ούτε το ποσοστό που πήρε ο Ευκλείδης πριν ένα μήνα (8,6%) δεν μπόρεσαν να του φέρουν από την “Γοργόνα την αδερφή του Μεγαλέξαντρου” τα δύο Κρητικόπουλα, που την είπαν κιόλας μεσοβδόμαδα του Πολάκη ότι εξαιτίας των “αντιεπιστημονικών” που έλεγε για τα εμβόλια, έχανε ο ΣΥΡΙΖΑ και από ένα 5%! “Γενναιόδωροι” στις “ζημιές” που φορτώνουν στους άλλους τα παλικάρια αλλά χαλαροί … με τα δικά τους ελλείμματα!

Θα μου πείτε τώρα … εδώ ο Φίλης κοντεύει να πει, ότι ο Κασσελακης είναι το “666”, ο ίδιος ο Αντίχριστος και τρέχατε να σωθείτε Χριστιανοι, και ο άλλος – ο Πάνος ντε – ότι όλα τα κανάλια, οι εφημερίδες, οι ραδιοσταθμοί, ακόμα και τα κομματικά μέσα, που έπαιζαν 90-10 Έφη προεκλογικά, ηττήθηκαν από το The FAQ και 2-3 ακόμα τρολ – ουπς, μου ξεφυγε, ιστότοπους του διαδικτύου ήθελα να πω η παντέρμη – και εσύ μας κάνεις ανάλυση για τα “δημιουργικά μαθηματικά” του κ Σταθάκη; Λες και δεν τον ξέρουμε από όταν υπέγραφε απλόχερα και τα μέτρα του τρίτου μνημονίου και τα βαρύγδουπα ΣΔΙΤ (συμπράξεις δημοσίου ιδιωτικού τομέα)…

Έλα ντε! Τι ψάχνω να βρω κι εγώ! ¨Παλτά” στην Κουμουνδούρου; …

thefaq.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ