Μαίρη Χρονοπούλου: Το μυστήριο με τη διάρρηξη του σπιτιού της ηθοποιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγες ημέρες μετά την αίτηση που έκανε ο νομικός σύμβουλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Δημήτρης Χατζημιχάλης, για την σφράγιση της οικείας της Μαίρης Χρονοπούλου, άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι της αλήστου μνήμης ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού της ηθοποιού και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι παραβιάστηκε η κεντρική πόρτα του σπιτιού της. Ωστόσο φαίνεται πως δεν εκλάπη τίποτα από το εσωτερικό του.

Τις ίδιες πληροφορίες έχει και ο φίλος της αείμνηστης ηθοποιού Πατέρας Ποιμένας. Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.

«Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει ενάγων. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Λοστός που λέει ο παπάς δεν βρέθηκε», ανέφερε ο Μπαλάσκας. Ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής επιβεβαιώνει πως οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο την ώρα του περιστατικού δεν παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ