Οι λόγοι της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H επικράτησή του Στέφανου Κασσελάκη έγινε γιατί απευθύνθηκε στην κοινωνία με θέματα που αφορούν τον καθημερινό πολίτη και μάλιστα στη χρονική περίοδο της αναμέτρησης ( φυσικές καταστροφές τεράστιες ελλείψεις υποδομών,ανυπαρξία σχεδίου πρόληψης). Το μεγαλύτερο μέρος στο πρόγραμμά του εστιαζόταν στην αποτελεσματικότητα του κράτους στις υποδομές, στη διαφάνεια, στη λογοδοσία και στην αξιοκρατία και ένα πολύ μικρό μέρος αναφερόταν στο εσωκομματικό πεδίο». Μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος έχει κουραστεί από το έλλειμμα της Κυβέρνησης ,τις ανισότητες και την διαφθορά.

Είναι βέβαιο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισέλθει σε πορεία μεγάλων αλλαγών. Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πολύ δρόμο και πολλά σκαλοπάτια Δεν θα είναι μια εύκολη διαδρομή. Επιτυχίες,αποτυχίες κρίσεις ακόμα και αποχωρήσεις θα υπάρξουν.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βάλλεται πανταχόθεν από μέσα , από πρώην φιλικά ΜΜΕ και βέβαια από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Προφανώς κάνει λάθη όπως όλοι μας αλλά δεν φταίει για τη βαθιά κρίση του ΣΥΡΙΖΑ και την συντριβή του στις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα επικεντρωθεί στην ανανέωση του κόμματος, τόσο σε πολιτικό προσωπικό όσο και σε πολιτικό σχεδιασμό, προτάσσοντας το αριστερό Όραμα για το μέλλον της χώρας και των πολιτών.

Ραδιοφωνική συνέντευξη

Από τη συνέντευξη της Ιωάννας Λιούτα στον Flash 99,4 fm με τον Λάζαρος Θ. Λαζάρου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ