Γιώργος Βενετσανος: Σοβαρευτείτε μωρέ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Βενετσάνος

«Γύρω – γύρω όλοι και στην μέση εμείς», έτσι μοιάζει ο διεθνής περίγυρος της Ελλάδος. Η Ουκρανία πολεμά με την Ρωσία, το Ισραήλ με τους Παλαιστίνιους, η Άγκυρα στέλνει τα καράβια της έξω από την Αμμόχωστο και εξακολουθεί να χτυπά τον κουρδικό λαό, η ΗΠΑ στέλνουν τα αεροπλανοφόρα τους με ισχυρή συνοδεία πολεμικών πλοίων στα βαλκάνια Σέρβοι και Κοσσοβάροι ξύνονται, το Ιράν απειλεί με πολεμική εμπλοκή και στην Ελλάδα κοιμόμαστε όρθιοι.

Βρε εδώ γίνεται το έλα να δεις και στο εσωτερικό μας πεδίο έχουμε κομματικούς σχηματισμούς που πανηγυρίζουν για τις δημοτικές, μερικούς που θλίβονται και άλλους που έχουν μέσα τους διαλυτικά στοιχεία, κάνεις τους όμως, πλην ελαχίστων ανακοινώσεων δεν ασχολείται σοβαρά με τα μείζονα θέματα της περιοχής μας, που υπάρχει πιθανότητα να μπλέξουν και την χώρα μας και επειδή «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται» δεν αποκλείεται να δούμε πράγματα να περνάνε κάτω από το χαλί χωρίς να τα πάρουμε είδηση, η καταγγελία – κεραυνός που έκανε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης είναι τρομακτική, αποκάλυψε πως: «Η κυβέρνηση αποστρατιωτικοποίησε τα νησιά – Έστειλε τα όπλα στην Ουκρανία – Έδιωξε τα Κέντρα Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων»! είναι πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη στη χώρα μας, συγκεκριμένα ειπώθηκε στην συνέντευξη που έδωσε στο Kontra Channel και στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Για αυτό ας σοβαρευτούν όσοι ελέγχουν την κυβέρνηση για να μη ζήσουμε χειρότερα, ο σημερινός πρωθυπουργός αισθάνεται ανεξέλεγκτος, αυτή η κατάσταση τείνει να γίνει επικίνδυνη, ειδικά για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας, ας σοβαρευτεί λοιπόν η αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα και να αρχίσουν να ελέγχουν την κυβέρνηση όσο πιο σκληρά γίνεται, μια τέτοια καταγγελία όπως του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου δεν είναι καθόλου τυχαία. Σοβαρευτείτε, καλή αντιπολίτευση σημαίνει καλή κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ