Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονος ελαιοχρωματιστής που έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ εργαζόταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαροπαλεύει ο ελαιοχρωματιστής ο οποίος έπαθε χθες ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή Ατσαλένιο, στην Κρήτη.

Ο 54χρονος είχε μεταφερθεί μετά το περιστατικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ωστόσο, στο νοσοκομείο καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα της Κρήτης δεν είχε άδειο κρεβάτι στην ΜΕΘ και αργά χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται δίνοντας την δική του μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Αν και μετά το ατύχημα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τις αισθήσεις τους, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Συγκεκριμένα, διασωληνώθηκε καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από την πτώση του από μεγάλο ύψος ενώ φέρει και εγκαύματα από την ηλεκτροπληξία.

Για το θέμα των κλινών στις ΜΕΘ της Κρήτης μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοριάς όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Δ. Βρύσαλης τονίζοντας πως δεν γίνεται σε μία περιφέρεια όπως αυτή της Κρήτης να μην υπάρχει άδειο κρεβάτι ΜΕΘ ενώ ζήτησαν να βρεθεί άμεσα λύση για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Ο 54χρονος έβαφε χθες το πρωί σε οίκημα που βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου στο Ατσαλένιο. Κάποια στιγμή, ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από μεγάλο ύψος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ