Πόσο αίμα αθωων μουσουλμάνων έχει στα χέρια του ο δολοφόνος Ερντογάν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτή η κρίση στην Μέση Ανατολή τείνει να χωρίσει τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα». Μάλιστα! Αυτό μεταδίδεται σαν απειλή από ποιόν; Σχεδόν από κάποιους κυρίως Ανατολικούς. Ένας κόσμος που ποτέ του δεν υπήρξε ενωμένος,.. τώρα θα χωριστεί στα δύο;

Το περιβόητο «Ανατολικό ζήτημα» υπήρξε υπάρχει, και θα υπάρχει, όσο υπάρχουν ηγεμόνες που το υποδαυλίζουν, αφού τα «ζητήματα» δεν δημιουργούνται από μόνα τους. Σήμερα ειδικά όλος ο κόσμος το βλέπει, το ξέρει και καταλαβαίνει, ότι το Παλαιστινιακό υποδαυλίζεται από τους που καιροφυλακτούν άλλοι κέρδη να αποκομίσουν, άλλοι να εδραιωθούν στον θώκο τους, στηρίζοντας, εκπαιδεύοντας και χρηματοδοτώντας ακραίες ομάδες πρόθυμες και για δικούς τους λόγους να ανάψουν το φυτίλι μιας ένοπλης ταραχής….και βλέπουμε.

Αυτό ακριβώς. Βλέπουμε ποιοί είναι αυτοί που με τα μάτια δακρυσμένα ίδια κροκόδειλου, τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, και γελώντας όπως ο «Λύκος» αποβλέποντας σε…, όπως οι δικοί μας μαυραγορίτες της κατοχής, σχεδιάζοντας λεκτικά για την ώρα, προβοκάτσιες ένοπλου μαζικού ξεσηκωμού. Δεν είναι πολλοί. Το βλέπουμε όλοι ποίο το κακό «νινί».

Τάδε είπε Ερντογάν « η Δύση δεν ενδιαφέρεται για το αίμα που χύνεται στην Γάζα επειδή είναι μουσουλμανικό». Τί ωραία! Καλά να πάθει λοιπόν η Δύση ! Μια Δύση που παρασυρμένη από τον Ερντογάν έφερε την «Αραβική Άνοιξη» χύνοντας αίμα αθώων Αράβων, ανθρώπων που το μόνο τους έγκλημα ήταν η μη υποταγή στον Ερντογάν. Άρα το αίμα τους δεν ήταν Ισλάμ. Ήταν κατά ( μικροβιολόγο;) Ερντογάν κάτι άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ