Νέα επίθεση του Ευπατρίδη Νικητα Κακλαμανη κατα Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «γαλάζιος» Νικήτας Κακλαμάνης με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος χθες μιλώντας σε ρ/σ άφησε βαρύτατες αιχμές κατά του Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «ξεχείλωμα» και πασοκοποίηση της ΝΔ, σήμερα σε συνέντευξή του στο Open εξαπέλυσε νέα βέλη αναφερόμενος στην ήττα του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Kάθε κόμμα έχει την πολιτική και ιδεολογική του μήτρα από την οποία προέρχεται. Δεν πρέπει να μείνει μονολιθικά εκεί αλλά όποιος ξεχνάει την πολιτική του μήτρα θα βγει χαμένος» τόνισε με αυστηρό ύφος ο Ν. Κακλαμάνης.

«Πρέπει να είναι ισόρροπη η διεύρυνση όταν ο κόσμος νοιώθει ότι προσβάλλεται η ιστορία του αντιδρά και αυτό το είδαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές», σημείωσε για την υποψηφιότητα των γαλάζιων, οι οποίοι δεν είχαν το χρίσμα του κόμματος. Με φόντο τις ευρωεκλογές, ο Ν. Κακλαμάνης κρούει τον κώδωνα στο Μαξίμου για τα πρόσωπα και τις πολιτικές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βουλευτής της ΝΔ δέχτηκε ερώτηση για τη δήλωσή του «για να έχεις τύχη στη ΝΔ πρέπει να έχεις θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ», με τον ίδιο να απαντάει αυθόρμητα «γιατί δεν το έχετε δει;» είπε και πρόσθεσε «εσείς ξέρετε μόνο τα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν ξέρετε τι γίνεται από εκεί και κάτω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ