Ντρόπιασε διεθνώς την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, υπερασπιζόμενος τον Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητο το ξέπλυμα, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για τον ρόλο Μητσοτάκη.

Μπορεί ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος να βράζει κατά του Ερντογάν, ο οποίος πλέον αποδεικνύεται ο πραγματικός αρχηγός της Χαμάς, μπορεί ακόμα και στο αμερικανικό κογκρέσο να κατατίθεται παρέμβαση 45 αμερικανών βουλευτών και από τα δύο κόμματα για την παραδειγματική τιμωρία της Τουρκίας, μπορεί ο τούρκος δυνάστης να ξεπλένει αναίσχυντα την οργάνωση που σφάζει γυναίκες και παιδιά, αλλά και να την εξοπλίζει, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία για το Μητσοτάκη.

Η δήλωση – ξέπλυμα του Μητσοτάκη για τον Ερντογάν, ντρόπιασε την Ελλάδα στα πέρατα της γης, εμφανίζοντας την ως μία χώρα που συνομιλεί με τρομοκράτες, σε «θετικό» μάλιστα κλίμα!

Η φιλοτουρκική στάση του Μητσοτάκη, όχι απλά επιβεβαιώνεται, αλλά όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός λειτουργεί ως «μπέης του σουλτάνου», σήμερα του διαλύθηκε.

Πλέον, η ευθύνη για τα εγκλήματα Μητσοτάκη κατά των εθνικών συμφερόντων και την αναίσχυντη υποστήριξη της Τουρκίας, βαρύνει όσους τον κρατούν στον πρωθυπουργικό θώκο.

Διαβάστε την δήλωση του:

«Η Χαμάς είναι μία τρομοκρατική οργάνωση, δεν εκφράζει τον Παλαιστινιακό λαό, όποιος δει τις θηριωδίες που διέπραξε είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει σε διαφορετικό συμπέρασμα, θα έλεγα λοιπόν πως ο πρόεδρος Ερντογάν είναι τελείως εκτός κλίματος όταν δεν αναγνωρίζει αυτήν την πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα όμως το γεγονός πως διαφωνούμε σε αυτό το θέμα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να επηρεάσει το πλαίσιο του Ελληνοτουρκικού διαλόγου και τα σημαντικά βήματα προόδου τα οποία έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες. Εμείς παραμένουμε εστιασμένοι στη θετική μας ατζέντα και στο χρονοδιάγραμμα, όπως αυτό έχει οριοθετηθεί με σαφήνεια από το Υπουργείο Εξωτερικών για το πως μπορούμε να φτάσουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας την 7η Δεκεμβρίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ