Ο Γεραπετρίτης συνεχίζει να διασύρει την Ελλάδα: Έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ερντογάν για την «ημέρα της Δημοκρατίας»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καζάνι που βράζει θυμίζει πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο στα εθνικά μας θέματα και η χώρα σέρνεται σε μία άνευ προηγουμένου εθνική ταπείνωση, αλλά και εθνικό διασυρμό λόγω των ενεργειών συγκεκριμένων υπουργών.

Το γεγονός ότι οι υπουργοί που πρωτοστατούν στις προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας δεν ανήκουν στην Ν.Δ., ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. λοιπόν δεν πίστευαν στα μάτια τους, διαβάζοντας το συγχαρητήριο μήνυμα του υπουργού εξωτερικών προς την Τουρκία για την υποτιθέμενη «ημέρα της Δημοκρατίας»! Πρόκειται πραγματικά για μία άνευ προηγουμένου γελοιότητα, καθώς λίγες ώρες πριν ο Ερντογάν απείλησε ανοιχτά ακόμα και την Θεσσαλονίκη, όπου ο Μητσοτάκης έχει κανονίσει την περιβόητη σύνοδο στις 7 Δεκεμβρίου…

Το να συγχαίρει όμως η Ελλάδα την Τουρκία για την «δημοκρατία» της, την ώρα που ο Ερντογάν δεν έχει αφήσει ρουθούνι αντιφρονούντος και έχει κατασφάξει ότι μη τουρκικό κυκλοφορεί εντός και εκτός Τουρκίας, είναι πραγματικά ελεεινό… Ακόμα και για τον Γεραπετρίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ