Οι Άραβες οφείλουν να θυμούνται ότι ο Τούρκος είναι χειρότερος εχθρός από οποιονδήποτε άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο χτεσινό παντουρκικό συλλαλητήριο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με μόνο θέμα τα δεινά του λαού της Παλαιστίνης, για τα οποία και ο ίδιος, λόγω Χαμάς, ο διοργανωτής και ομιλητής Ερντογάν ευθύνεται, και που από μόνος του χρίζοντας εαυτόν ηγέτη των απανταχού Ισλάμ, λίγο πολύ ζήτησε την εξαφάνιση του Ισραήλ από εκεί που βρίσκεται, και που γιά όλα φταίει η Δύση (καλά να πάθει) οποία Δύση μέσω των σταυροφοριών, άκουσον, επιδιώκει τον πόλεμο μεταξύ Σταυρού και Ημισελήνου, αλλά τώρα δεν θα το επιτύχει επειδή σήμερα υπάρχει η Τουρκία, δηλαδή ο ίδιος, αφού η Τουρκία όταν υπήρχε, χωρίς αυτόν, τέτοια όχι μόνο δεν έλεγε αλλά αντιθέτως…!

Τέτοιο γλείψιμο οι Εμίρηδες δεν είχαν ξαναϋποστεί! Για να τους «τα αρπάξει» φυσικά! Τι άλλο; Πάντως καλά θα κάνουν όλοι οι μονάρχες του Κόλπου να καταλάβουν ότι ανεχόμενοι αυτόν κινδυνεύουν οι θρόνοι τους. Όλων.

Αφού για ένα Αραβικό «Φθινόπωρο» τους …..!

Τέλος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μία πρώτη απάντηση πρέπει να την έλαβε, αφού ο φακός της Τούρκικης τηλεόρασης δεν έδειξε παρουσία ηγετών του Ισλάμ, παρά το ότι είχαν όλοι τους, δημοσία, προσκληθεί τον Τούρκο Πρόεδρο.

Φωτογραφία από την επανάσταση των αράβων κατά των τούρκων, το 1916.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ