Ο μουσικοσυνθέτης Γεώργιος Θεοδοσιάδης σε μια απο τις καλύτερες συνεντεύξεις του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ο Παγκοσμίου φήμης Μουσικοσυνθέτης κ Γεώργιος Θεοδοσιάδης σε μια εκ βαθέων εφ όλης της υλης συνέντευξη.

Ο κ Θεοδοσιάδης μιλάει για την επιλογή του για την Μουσική. -Για το συγκρότημα Τζάζ που είχε δημιουργήσει. Για την Μουσική που είχε γράψει για το Κινηματογράφο και το Θέατρο. -Για την συνεργασία του με την επιθεώρηση. -Με ποιους ερμηνευτές έχει συνεργασθεί. -Για τα κυριώτερα Μιούζικαλ που έχει συνεργασθεί.

-Για την συνεργασία του με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση -Με ποιους στιχουργούς έχει συνεργασθεί. -Ποια τα κυριώτερα τραγούδια που έχει γράψει. -Για την γνωριμία του και την συνεργασία του με τον αείμνηστο Βαγγέλη Παπαθανασίου. -Για την συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη. -Για την συνεργασία του με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. -Για την συνεργασία του με τον Πρίγκιπα Αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Για τις καλύτερες στιγμές της μεγάλης του πορείας. -Για τον Παιδαγωγικό ρόλο της Μουσικής και άλλα πολλά. Στην εκπομπή μιλάει και ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ Πάνος Καλουδάς για την συνεργασία του κ Θεοδοσιάδη με τον μεγάλο κινηματογραφιστή κ Γεώργιο Καραγιάννη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών κ Αντώνιο Βογιατζή και το Δ.Σ για την παραχώρηση του Ομορφου χώρου να βιντεοσκοπήσουμε την συνέντευξη και την Δρ της Ιστορίας της Τέχνης και π Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ Μαράη Γεωργούση για την συμβολή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ