Μαφιόζικη εκτέλεση στην Λεμεσό: Γάζωσαν το αυτοκίνητο 55χρονου με αυτόματο όπλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κύπρος από την άγρια δολοφονία που συνέβη σήμερα το πρωί κοντά στην παραλία Γερμασόγειας στη Λεμεσό όταν δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 55χρονο ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές.

Το θύμα ήταν ο Θανάσης Καλογερόπουλος ο οποίος συνήθιζε να πηγαίνει στην συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο κάθε πρωί χωρίς να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας παρά το ότι ήταν γνωστό ότι αποτελούσε στόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε να βγει από το όχημα που ήταν κοντά σε χώρο στάθμευσης όταν δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς από τον πρώτο δράστη.

Αν και ο Καλογερόπουλος τραυματίστηκε, ωστόσο, θέλησε να διαφύγει με το όχημα. Όμως, ο δεύτερος δράστης γάζωσε το αυτοκίνητο με ένα αυτόματο όπλο. Το αυτοκίνητο κινήθηκε για λίγα μέτρα και σταμάτησε.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε να φλέγεται σε χωράφι. Η έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν μέσα τα όπλα του εγκλήματος.

Ο Θανάσης Καλογερόπουλος είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις με ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται η δολοφονία να αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ