Τουρκία: Τεράστια επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας σε 12 επαρχίες- συνελήφθησαν 158 άτομα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανακοίνωσε ότι 158 άτομα συνελήφθησαν στην επιχείρηση «Narkogüç» («Ναρκο-Δύναμη») κατά των εμπόρων δηλητηρίων σε 12 επαρχίες.

Ο Τούρκος υπουργός έκανε δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις προσπάθειές του για την καταπολέμηση των ναρκωτικών εγκλημάτων.

Σύμφωνα με αυτήν:  Επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας και της χωροφυλακής σε Ντιγιαρμπακίρ, Αϊδίνιο, Αττάλεια, Κουτάχια, Μπιτλίς, Μερσίνα, Κωνσταντινούπολη, Ελαζίγκ, Νεβσεχίρ, Κουτάχια, Ερζερούμ και Γκαζιαντέπ κατά της διακίνησης ναρκωτικών και των πλανόδιων εμπόρων.

Από την επιχείρηση συνελήφθησαν 158 ύποπτοι και κατασχέθηκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών όπως μαριχουάνα, ηρωίνη, διεγερτικά χάπια, μεθαμφεταμίνη, skunk, κοκαΐνη, μπονζάι και κάνναβη.

Οι 55 από τους υπόπτους οδηγήθηκαν στο δικαστικό σώμα και οι 3 από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή δικαστικού ελέγχου. Άλλοι βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία ανάκρισης.

 Συγχαίροντας τη χωροφυλακή και την αστυνομία που πραγματοποίησαν τις επιχειρήσεις, ο Γερλίκαγια είπε:

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στους εμπόρους ναρκωτικών να δηλητηριάσουν τη νεολαία και την κοινωνία μας, που είναι το μέλλον μας», σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ