Η Χαμάς αποκεφάλισε την 23χρονη Σάνι Λουκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του εξαιρετικά βίαιου και άγριου θανάτου της 23χρονης Γερμανοεβραίας Σάνι Λουκ η οποία απήχθη από τους τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η νεαρή βρέθηκε τελικά νεκρή. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε τόσο από την μητέρα της όσο και από την Ισραηλινή κυβέρνηση.

Πλέον, όμως, γίνεται γνωστό ότι η κοπέλα που είχε πάει να διασκεδάσει όπως και τόσα άλλα άτομα στο φεστιβάλ που αιματοκυλίστηκε από την παλαιστινιακή οργάνωση ξεψύχησε αφού αποκεφαλίστηκε!

«Με μεγάλη λύπη αναφέρω ότι λάβαμε την είδηση ότι επιβεβαιώθηκε πως η Σάνι Νικόλ Λουκ δολοφονήθηκε και είναι νεκρή», δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ.

Και συνέχισε:

«Λυπάμαι πραγματικά που θα πρέπει να ανακοινώσω ότι ενημερωθήκαμε πως η Γερμανοϊσραηλινή Σάνι Νικόλ Λουκ επιβεβαιώθηκε ότι δολοφονήθηκε. Βρέθηκε το κεφάλι της.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι καθώς βασάνιζαν και σκότωναν Ισραηλινούς. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Ο πρόεδρος του Ισραήλ ανέφερε επίσης:

«Εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση 40 σορών επειδή οι άνθρωποι που έπεσαν θύματα της Χαμάς κακοποιήθηκαν βάναυσα, κάηκαν ή τεμαχίστηκαν. Αυτό που είδαμε στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ υπερβαίνει κατά πολύ ένα πογκρόμ. Είδαμε ένα σφαγείο. Είδαμε το αίμα να κυλάει στους δρόμους. Έχουμε δει τις πιο φρικτές τραγωδίες που μπορούμε να φανταστούμε», είπε συντετριμμένος.

Η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα ότι μία γερμανίδα υπήκοος είναι νεκρή, χωρίς άλλα στοιχεία.

Αρχικά, η οικογένειά της θεωρούσε ότι είναι ζωντανή και τραυματισμένη.

Η εικόνα της Λουκ είχε συγκλονίσει την ανθρωπότητα όταν εμφανίστηκε σε πλάνα που κοινοποιήθηκαν την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης να είναι ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού αφού την απήγαγαν και τον έφεραν στη Γάζα. Υπήρξαν εικόνες δημόσιου βασανισμού της, ακόμα και μπροστά στα συγκεκριμένα πλάνα!

Δεν ήταν σαφές εάν ήταν ζωντανή στο βίντεο, αν και η μητέρα της Λουκ δήλωσε λίγες μέρες αργότερα ότι ήταν ζωντανή και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Γάζα.

Η μητέρα της Λουκ, Ρικάρντα, δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή.

«Χθες λάβαμε ένα μήνυμα ότι η κόρη μου δεν ζει πια», είπε η Ρικάρντα Λουκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ