Ο «εύελπις» Χάρης Δούκας, οι εθνικοί εργολάβοι και ο Γιώργος Ράλλης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκλεγμένος μα ακόμα εύελπις «της σχολής δημάρχων» Δούκας έχει βάλει «Αμέτη Μουχαμέτη» να σταματήσει τα έργα επί της Βας. Όλγας στην Αθήνα, για να συνεχιστούν την Πρωτοχρονιά, αν συνεχιστούν, όπως ο ίδιος αποφασίσει, και όποτε αποφασίσει λες και οι Αθηναίοι που τον ανέδειξαν, για από το νέο έτος και μετά, μόνο αυτό τους «έκοφτε» και κανένα άλλο. Πάλι καλά που δεν ζήτησε να φύγουν όλοι από την Δημαρχία από τώρα, για να εισέλθει τροπαιοφόρος ο ίδιος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει και μερικές παραδοξότητες. Όλες αέρας κοπανιστός. Κάτι για κορονοϊό, κάτι για, δικούς του (τι άλλο;) αρχαιολόγους,κάτι για διάλογο με τους κατοίκους, πράγματα όλα παλαιάς κοπής Πασοκ, που δείχνουν μια οπισθοδρομική νοοτροπία που θυμίζει τον τότε Πρωθυποργό Γεώργιο Ράλλη, πριν τις εκλογές που έχασε, να υποχωρεί σε απαίτηση του μετέπειτα νικητή Ανδρέα Παπανδρέου, να προχωρήσει η των μαχητικών «αγορά του αιώνα» που είχε μεγάλη ανάγκη η χώρα, από την μετά τις εκλογές κυβέρνηση.

Η αγορά του αιώνα λοιπόν έγινε μόνο που καθυστέρησε… κάτι αρκετά χρόνια προμηθεύοντας την αεροπορία με τα Μιράζ σε μικρότερο αριθμό από τα προϋπολογισθέντα, και όσο για την χρηματική διαφορά, ποτέ δεν έμαθε ο λαός που πήγαν τα περισσεύματα. Όσο για την βασική παραδοξότητα που είναι ο ίδιος ο Δούκας που νομίζει ότι οι Αθηναίοι τον ψήφισαν για αλλαγή των εργολάβων του έργου, εκεί δείχνει ο σκοπός, ας ξανακοιτάξει τα εκλογικά αποτελέσματα και των δύο γύρων, και κάτι θα καταλάβει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ