Η Βασιλική Θάνου στεκόταν στην μέση…

Στόχος τους, δεν ήταν Θάνου. Στόχος τους ήταν όλοι οι Έλληνες. Απλά η Βασιλική Θάνου στεκόταν στην μέση…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, ήταν ο άθλιος τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε από την επιτροπή ανταγωνισμού η έντιμη, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ, Βασιλική Θάνου.

Ήταν μία ελεεινή μεθόδευση, η οποία μάλιστα είχε και συνέχεια. Η Βασιλική Θάνου συκοφαντήθηκε από την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από άθλιες συμμορίες του διαδικτύου που προσπάθησαν να την εμπλέξουν σε σκοτεινές υπόθεσης, όταν η ίδια ήταν αυτή που συγκρούστηκε με τον πανίσχυρο επιχειρηματικό – πολιτικό υπόκοσμο. Μιλάμε για στρατιές τρολ και ανωνύμων λογαριασμών που δολοφονούσαν καθημερινά τον χαρακτήρα μίας έντιμης λειτουργού της δικαιοσύνης!

Και έχουν σήμερα το θράσος, τα μίσθαρνα του Μητσοτάκη να κάνουν λόγο για «τρολ του διαδικτύου»…

Φυσικά και η Θάνου αθωώθηκε πανηγυρικά από όλες τις συκοφαντίες και τώρα οδηγεί τους αυτουργούς στην δικαιοσύνη. Δεν θα το διαβάσετε όμως πουθενά. Η δουλειά έγινε…

Εχθές λοιπόν είχαμε το πρωτοφανές «άδειασμα» του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα στο συνέδριο του «Εconomist» στην Επιτροπή Ανταγωνισμού του… Άδωνι!

Πρώτη φορά στα χρονικά ακούσαμε υπουργό, της Κυβέρνησης Μητσοτάκη μάλιστα που παραδοσιακά φαίνεται να κλείνει το μάτι στα καρτέλ, να καταγγέλλει ευθέως  ανεξάρτητη Αρχή ότι κάνει ρεπορτάζ και δεν κάνει καλά τη δουλειά της, ώστε να επιβάλει πρόστιμα για την ακρίβεια. Η οποία, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της Ε.Ε. για τον πληθωρισμό, καλά κρατεί και ανέρχεται.

Φανταστείτε την απόγνωση του υπουργού, που έφτασε στο σημείο να αποδομεί την επιλογή του προκατόχου του, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έστησε ολόκληρη σκευωρία σε βάρος της έντιμης Βασιλικής Θάνου, για να την «ξεφορτωθεί».

Η εξέλιξη αυτή, αποδεικνύει κάτι που θα πρέπει να το κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες.

Στόχος τους, δεν ήταν Θάνου. Στόχος τους ήταν όλοι οι Έλληνες. Απλά η Βασιλική Θάνου στεκόταν στην μέση…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ