Οργή του έντιμου Βασιλη Κικίλια κατά Παπαδημητρίου για το “μπασκετμπολίστας – υπουργός”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή απάντηση επεφύλασσε ο Βασίλης Κικίλιας στον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τον χαρακτηρισμό, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «μπασκετμπολίστας – υπουργός». Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ζήτησε να κάνει μια προσωπική παρέμβαση πριν τεθεί στη διάθεση των παρουσιαστών για ερωτήσεις, χαρακτηρίζοντας αρχικά τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ως «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης».

«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνέχεια τόνισε πως με τα όσα είπε ο κ. Παπαδημητρίου: «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».

Καταλήγοντας τόνισε: «Θα τον συμβούλευα δημόσια να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε «όλοι οι ίδιοι είστε», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ