Ο Βασίλης Κικίλιας διαψεύδει τους ισχυρισμούς Παπαδημητρίου για τον παρ’ ολίγο ξυλοδαρμό μέσα στο στούντιο του Σκάι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυναμιτίζει κι άλλο το κλίμα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με ανάρτησή του υποστηρίζει ότι μετά από το «θερμό» επεισόδιο με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στον αέρα του Σκάι, ο Βασίλης Κικιλιας του επιτέθηκε για να τον δείρει.

«Κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν» γράφει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος το πρωί έλαβε σκληρή απάντηση δια στόματος Κικίλια, όταν τον χαρακτήρισε «μπασκετμπολίστα – υπουργό». «Υπήρξα, σήμερα το πρωί, πίσω από τις κάμερες, θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη Κικίλια» υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του και επιτίθεται στον υπουργό, κατηγορώντας τον για «αναίτια, βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά».

Σε απάντησή του ο Β. Κικίλιας χαρακτηρίζει δειλό και ψεύτη τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Ο κ Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί : Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες : Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικες πληροφορίες δεν υπήρξε καμία σωματική επαφή του Βασίλη Κικίλια με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενώ ο δημοσιογράφος που στάθηκε ανάμεσα τους, ήταν ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια»

Στην παρέμβαση που έκανε το πρωί ο Β. Κικίλιας για τον χαρακτηρισμό «μπασκετμπολίστας – υπουργός», απάντησε στον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της Εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στην ζωή τους. Ο κ. Παπαδημητρίου προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε: «Θα τον συμβούλευα δημόσια να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε όλοι οι ίδιοι είστε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ