Η Ουγγαρία θα παράγει τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τουρκική Nurol Makina και η ουγγρική Raba, θα ιδρύσουν μια κοινή επιχείρηση με την ονομασία «Gidran» για την παραγωγή τροχοφόρων τακτικών οχημάτων 4Χ4 και η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις στο Györ της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με τουρκικά και ουγγρικά δημοσιεύματα το τεθωρακισμένο στρατιωτικό όχημα Ejder Yalçın 4X4 , προϊόν της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας , θα παράγεται στην Ουγγαρία με την ονομασία « Gidran ».

Η εταιρεία κατασκευής τεθωρακισμένων χερσαίων οχημάτων Nurol Makina , η οποία πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο για 100 NMS 4X4 στην Εσθονία, συνεχίζει την ανάπτυξή της στην ευρωπαϊκή αγορά με την Ουγγαρία.

Ως συνέχεια των δραστηριοτήτων της στην Ουγγαρία από το 2019, η Nurol Makina υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη ‘Raba Automotive’ για την παραγωγή οχημάτων Gidran.

1 30

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, συμμετείχαν ο Ούγγρος Υπουργός Άμυνας Kristof Szalay-Bobrovniczky και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Nurol Holding, Gürol Çarmıklı και αξιωματούχοι των δύο πλευρών (Hmzrinyi.hu).

Ο Szalay-Bobrovniczky δήλωσε στην τελετή ότι τα τεθωρακισμένα οχήματα Nurol Makina δοκιμάστηκαν με μεγάλη ικανοποίηση από τον ουγγρικό στρατό και ότι η εταιρεία επιλέχθηκε ως στρατηγικός εταίρος για την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων 4Χ4 που απαιτούνται από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με τη συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ της Nurol Makina και της Raba, οι εταιρείες θα ιδρύσουν κοινή επιχείρηση με την ονομασία Gidran. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Raba στο Györ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν άμεσες θέσεις εργασίας για περισσότερα από 200 άτομα. Επιπλέον, κατά την  υλοποίηση της συνεργασίας πρόκειται να δημιουργηθούν πρωτότυπα υποσυστήματα και τεχνολογίες με το Πανεπιστήμιο του Györ ‘Szechenyi Istvan’ και τις ουγγρικές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας, που είναι μεταξύ των εταίρων της Raba.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ