Προκλητικές Αγιογραφίες για τον Στάσση της Δ.Ε.Η.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί η ελληνική οικονομία να έχει γονατίσει κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια λόγω της ανεξέλεγκτης αύξησης του κόστους ρεύματος, αλλά η ΔΕΗ καλπάζει κυριολεκτικά εξασφαλίζοντας εκατομμύρια για τους ιδιώτες μετόχους της αλλά και για τα golden boys.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι ότι ένα μέρος των χρημάτων που δίνετε κάθε μήνα για να εξοφλήσετε τον εφιάλτη που λέγεται λογαριασμός της Δ.Ε.Η., πηγαίνει στην υπέρογκη διαφημιστική δαπάνη της επιχείρησης. Η οποία φυσικά δεν υπόκειται σε κανέναν δημόσιο έλεγχο.

Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου τα ΜΜΕ να σιωπούν και να μην ασχολούνται με την καταστροφή που επιφέρει στην οικονομία και στα νοικοκυριά οι αξίζει του κόστους ενέργειας. Αν και όλοι γνωρίζουν ότι το ενεργειακό κόστος είναι βασικό κριτήριο ανταγωνιστικότητας μίας οικονομίας. Φυσικά, το αρνητικό ισοζύγιο συναλλαγών και ο δανεισμός που απαιτείται Για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα που προκύπτει από το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου, χρεώνει τις επόμενες γενιές για να καλοπερνούν κάποιοι σήμερα.

Η ομοβροντία λοιπόν δημοσιευμάτων που αποθεώνει τον μέγα manager Στάσση, είναι απόρροια αυτής της διαφημιστικής δαπάνης.

Κανένας έπαινος δεν αξίζει στο management της Δ.Ε.Η. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, όταν αυξάνεται η τιμή του ρεύματος. Δεν υπάρχει εναλλακτική, αφού οι τιμές των δήθεν εναλλακτικών παρόχων του δήθεν ελεύθερου ανταγωνισμού, είναι ουσιαστικά εναρμονισμένες.

Το μόνο που μας λείπει, είναι να τοποθετήθηκε ένας Στάσσης στην ΕΥΔΑΠ, να διπλασιάσει το κόστος του νερού και μετά να πανηγυρίζει επειδή εξασφάλισε κέρδη για την επιχείρηση…

Κριτήριο επιτυχίας λοιπόν για έναν manager σε έναν οργανισμό όπως η ΔΕΗ, θα ήταν να βρει τον τρόπο να εξασφαλίσει φτηνό ρεύμα, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας και η ποιότητα ζωής των ελληνικών και των ελλήνων. Οτιδήποτε άλλο, είναι χάντρες για τους ιθαγενείς.

Ούτε σε μπανανία αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ