Συνεντευξη του καθηγητή Νευροπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο Monash της Μελβούρνης της Αυστραλίας. Stevens Petratos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένος ο καθηγητής Νευροπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο Monash της Μελβούρνης της Αυστραλίας κ Stevens Petratos.

Ο κ Petratow μιλάει – Για την επιλογή του στην Ιατρική και στην Νευροπαθολογία. – Πότε μετανάστευσε στην Αυστραλία. – Για τις κυριώτερες βραβεύσεις του. – Τι είναι η Σκλήρυνση κατά Πλάκας και εάν υπάρχουν κάποιες αιτίες που τις δημιουργούν? – Πότε ξεκίνησε την ερευνά του για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

– Για την ομάδα του και το ερευνητικό του έργο. – Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ερευνά του ,τι πρέπει να γίνει και σε πόσο καιρό πιστεύει ότι θα ολοκληρωθεί. – Όταν ολοκληρωθεί η ερευνά του και τα αποτελεσματα είναι θετικά θα περιλαμβάνει και τους ηδη ασθενείς?

– Με ποια Κράτη συνεργάζεται και στην Ελλάδα με ποιο η Ποια Πανεπιστήμια. – Αν η Ελλάδα του λείπει ? – Και αν υπάρχουν ομοιότητες Ελλάδος Αυστραλίας ένα ναι ποιες και ποιες οι διαφορές και άλλα πολλά. Στο Β μέρος Ακολουθεί η ομιλία του ομότιμου καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ Ηλία Παναγιωτόπουλου που πραγματοποίησε στην Πανελλήνια Γηριατρική Εταιρεία Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ