Δείτε live την εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι ομιλητής στην εκδήλωση, ενώ το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς και άλλα στελέχη της ΝΔ.

6019293

Μιλώντας για την γνωριμία τους, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε: «Τη γνώρισα πριν από 50 χρόνια. Τη συνάντησα στις γραμμές της ΟΝΝΕΔ λίγο μετά την μεταπολίτευση, την εποχή της έντονης πολιτικής αναζήτησης και η Μαριέττα ξεχώριζε από τότε. Μαχητική και επίμονη και βαθιά πίστη στις ιδέες της».

6019382

«Σε όλη της την ζωή, αγωνιζόταν για τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Παράταξη που αγάπησε και υπηρέτησε με πίστη και ανιδιοτέλεια. Τις περισσότερες μάχες τις κέρδισε με το σπαθί της. Αλλά και οι ήττες δεν την κατέβαλλαν, αντίθετα χαλύβδωναν την θέλησή της να συνεχίσει στον δρόμο που θεωρούσε σωστό. Πολύ συχνά, έστω και με καθυστέρηση, η δικαίωση των επιλογών της ήταν πανηγυρική» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ