Γάζα: Άμαχοι νεκροί στην τουρκική δολοφονική μηχανή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανταποκρίσεις από την Γάζα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι άμαχοι νεκροί είναι οι μόνοι χαμένοι, κυριολεκτικά χαμένοι, των συγκρούσεων εκεί αφού όλοι σκοτώνουν για τους δικούς τους λόγους.

Η φυγή δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων αμάχων από Βορά προς Νότο τα τελευταία 24άωρα αυτό δείχνει. Γιατί δεν έφευγαν πιο πριν; Τι άραγε να φοβούνταν, και δεν έφευγαν;

Μήπως τώρα επειδή έφυγε αυτό φεύγουν και αυτοί; Απαντήσεις δύσκολες, και τώρα είναι που πρέπει να πλησιάζει η ώρα για το Ισραήλ να δείξει σύνεση για τους ομήρους του, και όχι σύμφωνα με τις βουλές Ερντογάν ο οποίος από μόνος του διορίζει εαυτόν διαμεσολαβητή προς ίδιον όφελος, και μόνον αυτό.

Όλος ο κόσμος βλέπει σήμερα την χώρα Τουρκία να «κλίνει επί δεξιά»
αρχής γενομένης από τον νέο αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως και όλος ο κόσμος βλέπει την θυγατέρα Ερντογάν Ισλαμικά ντυμένη (αντί Ακσενέρ) να οργανώνει συγκεντρώσεις/ομιλίες με συνθήματα πατρός, ενώ ο υιός Ερντογάν στο μόνο που φάνηκε ήταν, όπως αυτό εκεί καταγγέλθηκε, η παρουσία του σε αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ.

Ποιος / Ποία ο/η διάδοχος; Ιδού η απορία.

Ίσως η απάντηση να εξαρτάται από το ποιά πλευρά θα συγκινήσει περισσότερο τις Τουρκικές μάζες, τότε, μετά.

Ένα είναι βέβαιο. Το ότι η οικογένεια δεν αποσύρεται! Αλοίμονο!

Όσο για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης…καλά τώρα, αφού έχει και αρκετούς άλλους, ακόμα πιο υψηλά ιστάμενους, που αγωνίζονται για τα F16 και πολλά άλλα.

Η προκριματική προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ αρχίζει μετά δίμηνο περίπου, και μέχρι τότε « τα πάντα ρεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ