«Αποδεικνύει την αθλιότητά του»: Θεοδώρα Τζάκρη για την προσχηματική συγγνώμη Άδωνι Γεωργιάδη

Τον εμπαιγμό του Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με τη δήθεν απολογία του για τη μισάνθρωπη δήλωση σε σχέση με την τραγωδία των Τεμπών στηλίτευσε η Θεοδώρα Τζάκρη από το βήμα της Βουλής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η συγνώμη σας προς τους συγγενείς των θυμάτων, όχι για όσα είπατε αλλά γιατί δεν διαβλέψατε δήθε την διαστρέβλωση της δήλωσής σας, αποδεικνύει απλά την αθλιότητά σας. Φαίνεται ότι πάλι κόλλησε το skype…» είπε, θυμίζοντας εμμέσως τις κωμικοτραγικές δικαιολογίες του υπουργού για τη 16ωρη εργασία.

@avgerinosx Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα οι νεκροί στα Τέμπη και οι υποκλοπές… #ιστορίες_του_41τακατο #adonis #adonisgeorgiadis @Stefanos Kasselakis #mitsotakis #μητσοτακης ♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

Η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως ο ελληνικός λαός «δεν είναι ούτε πλυντήριο ούτε εισαγγελέας ούτε δικαστής», συμπληρώνοντας:

«Δεν σας αθώωσε από κανένα πολιτικό ή ποινικό έγκλημα και ούτε θα μπορούσε να το κάνει. Και σε κάθε περίπτωση τα εγκλήματα κρίνονται από την δικαιοσύνη και όχι από τις κάλπες. Πάντως σας λυπάμαι πραγματικά διότι έχετε οι ίδιοι γίνει απόλυτα κυνικοί και αλαζονικοί και προσπαθείτε να μετατρέψετε και το σύνολο του ελληνικού λαού σε μια κυνική μάζα χωρίς όνειρα, χωρίς αξίες και χωρίς ελπίδες».

Επιπλέον, υποστήριξε πως τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη ήταν «παιδιά όλων μας» και υπενθύμισε πως όλη η χώρα σπάραξε με τα εικοσάχρονα παιδιά, τα οποία οι γονείς τους «χαιρέτησαν ζωντανά και αρτιμελή και τα παρέλαβαν σε μαύρες σακούλες».

«Αν νομίζετε κύριοι Υπουργοί ότι ο ελληνικός λαός δεν γονάτισε από τον πόνο μπροστά σε αυτό το φοβερό έγκλημα που τελέστηκε και ότι η ψυχή του ελληνικού λαού είναι μαύρη, όπως η δική σας, κάνετε μεγάλο λάθος» κατέληξε.

documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ