Τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει πως: Νέος στόχος του Ισραήλ είναι η Κύπρος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το Ισραήλ , το οποίο εφάρμοσε από καιρό το σχέδιο του να καταλάβει τη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου, έχει δολοφονήσει βάναυσα σχεδόν 11 χιλιάδες Παλαιστίνιους από τότε. Το Ισραήλ, που ζήτησε την εκκένωση ολόκληρης της Γάζας υπό το πρόσχημα της Χαμάς, μετέτρεψε την περιοχή σε ένα σωρό από ερείπια. Αποδείχθηκε ότι ο νέος στόχος του Ισραήλ, που προσπαθεί να προσαρτήσει τη Γάζα, είναι η Κύπρος», γράφει η τουρκική Sabah.

Το Ισραήλ  σπέρνει τον θάνατο στη Γάζα εδώ και 34 ημέρες. Το Ισραήλ, που ρίχνει τη μία βόμβα πάνω στην άλλη στην περιοχή με το πρόσχημα της Χαμάς , σφάγιασε σχεδόν 11 χιλιάδες Παλαιστίνιους αμάχους. Οι ισραηλινές δυνάμεις, που ξεκίνησαν μια ανοιχτή γενοκτονία στη Γάζα, εργάζονται ακούραστα για να εκδιώξουν εντελώς τους 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους από την περιοχή. Η νέα περιοχή που το Ισραήλ έβαλε στο στόχαστρο του, στο σχέδιο εισβολής του, μετά την κατάληψη της Παλαιστίνης με τη δύναμη των όπλων, είναι η Κύπρος.

«Είναι η Κύπρος η επόμενη μετά τη Γάζα;»

3 16

 Συνεχίζει το τούρκικο δημοσίευμα:

Έγιναν μέτρα για την Κύπρο, η οποία περιλαμβανόταν στο σχέδιο «Γη της Επαγγελίας» που χρησιμοποιούσε το Σιωνιστικό Ισραήλ για να νομιμοποιήσει την κατοχή του.

 Η ισραηλινή διοίκηση, η οποία υιοθέτησε πολιτικές με στόχο την κατάληψη των εδαφών που πιστεύεται ότι τους είχαν υποσχεθεί σύμφωνα με την κατανόηση του Σιωνισμού, κατέλαβε τα παλαιστινιακά εδάφη σύμφωνα με αυτήν την αντίληψη.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το νότιο τμήμα της Τουρκίας και το νησί της Κύπρου περιλαμβάνονται επίσης στο σχέδιο κατοχής των Σιωνιστών, οι οποίοι διεκδικούν δικαιώματα «στην περιοχή από τον ποταμό της Αιγύπτου, (Νείλο) μέχρι τον μεγάλο ποταμό, τον Ευφράτη ποταμό».

Αποκαλύφθηκε ότι το Ισραήλ , το οποίο κάνει διαδοχικές κινήσεις για να αυξήσει τον εβραϊκό πληθυσμό στην Κύπρο, η οποία είχε πάντα στρατηγική θέση για τους Σιωνιστές σε όλη την ιστορία, συγκέντρωσε πρόσφατα  δικαιώματα γης στο νησί.

Αγοράζουν γη στην Κύπρο

2 40

Αντίστοιχα, οι Σιωνιστές αύξησαν τις προσπάθειες συλλογής γης στις νότιες και βόρειες περιοχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές στις οποίες έφτασαν στην εφημερίδα «Türkiye», έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των Εβραίων στην Κατεχόμενη Κύπρο ξεπέρασε τις 43 χιλιάδες. Αντίστοιχα, οι Εβραίοι έλαβαν συνολικά 25 χιλιάδες δεκάρια γης από τη Βόρεια Κύπρο, δηλαδή 3 χιλιάδες 355 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Οι Σιωνιστές ίδρυσαν περίπου 1.500 εταιρείες στην Κατεχόμενη Κύπρο για να δραστηριοποιηθούν στον εμπορικό τομέα.

Οι Σιωνιστές, που χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τη λεγόμενη «μέθοδο της εμπιστοσύνης» για να αγοράσουν γη σε όλο το νησί, συλλέγουν επίσης γη μέσω Εβραίων που έχουν λάβει την υπηκοότητα και μέσω της Hülle. Σύμφωνα με την ίδια είδηση, αναφέρεται ότι έγιναν 285 χιλιάδες πωλήσεις από συμβολαιογράφους σε όλη την τουρκοκρατούμενη Κύπρο.

Θα εξαφανίσουν τους Τούρκους

Οι ειδικοί που εξέφρασαν τις απόψεις τους για το θέμα εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι το νησί μπορεί σύντομα να εφαρμόσει ένα σχέδιο παρόμοιο με αυτό που εφαρμόστηκε στη Γάζα.

Ενώ επισημαίνεται ότι αυτό που συνέβη στην Παλαιστίνη πριν από 100 χρόνια έχει ξαναρχίσει στην Κύπρο , λέγεται ότι η σιωνιστική κατοχή της Κύπρου θα οδηγήσει γρήγορα σε μια νέα καταστροφική εξορία.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι Σιωνιστές χρησιμοποιούν νομικά κενά κατά τη συλλογή γης και επισημαίνουν ότι οι αξίες της γης χειραγωγούνται και αυξάνονται ανάλογα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Σιωνιστές, που εξολόθρευσαν με αυτόν τον τρόπο τους Τούρκους, έχτισαν δεκάδες εβραϊκές τοποθεσίες στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Κύπρο.

Αγοράζουν γη σε στρατηγικά σημεία

Πηγές ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων λένε ότι το ενδιαφέρον των Εβραίων για εδάφη κοντά σε σημαντικές περιοχές στρατιωτικών εγκαταστάσεων έχει αυξηθεί.

Οι πηγές ανέφεραν ότι έγινε προσπάθεια απόκτησης εκτάσεων κοντά σε κρίσιμες εγκαταστάσεις μέσω δόλιων πωλήσεων και ότι η δραστηριότητα αυξήθηκε με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

 Λέγεται ότι περισσότεροι από 8 χιλιάδες Εβραίοι εισήλθαν τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική πλευρά σε ένα μήνα μετά την έναρξη των επιθέσεων στη Γάζα και λέγεται ότι αποτελούν σήμερα σχεδόν το 8 τοις εκατό του πληθυσμού του νησιού. Ενώ αναφέρεται ότι χρέωσαν τους Τούρκους και πήραν τη γη τους, οι Σιωνιστές λέγεται ότι κρατούν εκατοντάδες τίτλους ιδιοκτησίας στα χρηματοκιβώτια τους.

Ποια είναι η γη που τους υποσχέθηκαν;

Στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλεία το 1897, θεωρήθηκε ως πολιτικός στόχος η ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους μέσα σε 100 χρόνια και στη συνέχεια η άφιξη στη Γη της Επαγγελίας (Arzı Mavud) που τους είχε υποσχεθεί ο Θεός.

Τα σύνορα της Γης της Επαγγελίας εκτείνονται από το δέλτα του Νείλου έως τα εδάφη από όπου πηγάζει ο Ευφράτης.

Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, ιδρύθηκε ένα σύστημα κεφαλαίων που αφαιρούνταν υποχρεωτικά από τα κέρδη όλων των Εβραίων.

 Στο συνέδριο της Βασιλείας καταγράφηκε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν με το όνομα του Εβραϊκού Εθνικού Ταμείου θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη πολιτικών στόχων.

Ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη σε αυτή τη συνάντηση, το εβραϊκό κράτος ιδρύθηκε 50 χρόνια αργότερα (το 1948) με την απόφαση του ΟΗΕ. Ο νέος στόχος της σιωνιστικής σκέψης είναι να πάρει υπό έλεγχο τη Γη της Επαγγελίας, καταλήγει το τούρκικο δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ