Βαγγέλης Βλάχος για την εξεταστική για τα Τεμπη: Αν δεν έρθει το δίκαιο αποτέλεσμα, το κρίμα στο λαιμό σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είπαμε όλα όσα έπρεπε να πούμε για το θέμα εξεταστικής/προανακριτικής για Σύμβαση 717, σιδηρόδρομο, και Τέμπη.

Νομίζω ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έχετε ξεκινήσει κάποια διαδικασία έχετε κάνει σοβαρό λάθος για τον ίδιο ακριβώς λόγο, που είναι υπερβολικά απλός, αντικειμενικός και δεν χωράει πολιτική ανάλυση:
η ΝΔ έχει ισχυρή πλειοψηφία με 158 βουλευτές.

Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν να ξεκινήσει αυτή η όποια διαδικασία, για όποιο λόγο και αν έγινε αυτό, η μόνη επιλογή που έχετε είναι να το πάτε μέχρι τέλους, να κάνετε την καλύτερη δυνατή δουλειά χωρίς μικροπολιτική, και να υπερψηφίσετε όλες τις διαδικασίες.

@avgerinosx Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα οι νεκροί στα Τέμπη και οι υποκλοπές… #ιστορίες_του_41τακατο #adonis #adonisgeorgiadis @Stefanos Kasselakis #mitsotakis #μητσοτακης ♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

Τουλάχιστον να υπάρχουν 142 ψήφοι σε όλες τις διαδικασίες και να βλέπει η κυβέρνηση ότι για τα Τέμπη είναι όλοι οι υπόλοιποι απέναντι.

Πιστεύω ότι δεν θα το κάνετε, όπως φαίνεται από τις πρώτες σας δηλώσεις…
Επίσης πιστεύω ότι δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, διότι η ΝΔ όταν το θέμα φτάσει στο κρίσιμο σημείο θα ψηφίσει σαν μπλόκ 158 και θα απορριφθούν όλα. Σας αφήνει απλώς να τσακώνεστε μεταξύ σας και να χάνετε ψήφους. Και εσείς παίζετε ήδη αυτό το παιχνίδι.

Εύχομαι να κάνω λάθος, να σας έχω αδικήσει, και εδώ θα είμαι να το παραδεχτώ.
Put a pin on that📍

Να μιλήσουμε πολιτικά για όποιο άλλο θέμα θέλετε, αλλά για τα Τέμπη είμαι μπιλαρδίστα. Δεν με ενδιαφέρει κανένα πολιτικό και θεωρητικό επιχείρημα που μπορεί να μου φέρετε, πλέον θα κριθείτε αποκλειστικά και μόνο από το αποτέλεσμα:

Πρώτα Δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών. Και μετά θα έχετε το δικαίωμα να αναζητήσετε δικαιοσύνη για όποιο άλλο σιδηροδρομικό ζήτημα θέλετε.

Αν δεν έρθει το δίκαιο αποτέλεσμα, το κρίμα στο λαιμό σας.

Hasta la justicia siempre✊🏻
#28Φ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ