Παρέμβαση του Ευαγγελου Αποστολακη για τα εσωκομματικά του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισοδιακή αναμένεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, και έχοντας προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Βούτση και αναμένονται τα στελέχη της Ομπρέλας.

Ο βουλευτής Επικρατείας και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, που στήριξε από την πρώτη στιγμή τον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας πως η στάση του νέου προέδρου ήταν ενωτική στάση και βαθιά δημοκρατική.

Υποστήριξε ακόμη πως «ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών κι αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε σε όλους».

Όμως όπως χαρακτηριστικά τόνισε «κάποια στελέχη ξέφυγαν», με αποτέλεσμα να «έχει οξυνθεί η κατάσταση».

Είπε ακόμη πως δεν είναι δυνατόν «ν’ αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος» και ζήτησε να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, γιατί πιέζει ο χρόνος.

«Δεν έχουμε περιθώρια, δεν υπάρχει χρόνος, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα πρέπει να πατήσει στα πόδια του».

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μένει έξω απ’ όλα αυτά» και προτιμά να «παρακολουθεί την κατάσταση, ενδιαφέρεται, έχει εικόνα αλλά δεν συμμετέχει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ