15χρονο παλικαρακι, κρεμαστηκε στο σπίτι του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκρως ανατριχιαστική ήταν η τελευταία ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο 15χρονος από χωριό της Ημαθίας ο οποίος βρέθηκε από τους γονείς του κρεμασμένος στο κλιμακοστάσιο του πατρικού σπιτιού.

«Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν» είχε γράψει ο ανήλικος λίγο πριν την τραγωδία λίγες ώρες πριν το τέλος, λόγια τα οποία αποδείχθηκαν προφητικά γι’ αυτό που θα επακολουθούσε.

Συντετριμμένοι οι γονείς του

Την ίδια στιγμή, οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού είναι απαρηγόρητοι και σε κατάσταση σοκ καθώς αντίκρισαν το παιδί τους νεκρό.

Η χαροκαμένη μητέρα του παιδιού το αποχαιρέτισε με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα που ραγίζει καρδιές.

«Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις», έγραψε η γυναίκα.

Ο πατέρας και η μητέρα του 15χρονου δεν είχαν καμία ένδειξη ότι κάτι τον απασχολούσε, όπως ένα πρόβλημα υγείας ψυχικό ή σωματικό.

Σε δηλώσεις στο newsit.gr, ο πατέρας του ανήλικου λέει πως χθες, Παρασκευή, όλα ήταν φυσιολογικά στο σπίτι. Το πρωί πήγε να ξυπνήσει το παιδί αλλά του είπε πως είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε στο σχολείο.

Ωστόσο, τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το βράδυ, όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις που του έκανε ο πατέρας του. Τότε οι γονείς τον έψαξαν και τον βρήκαν κρεμασμένο.

Το χρονικό

«Παγωμένη» είναι από χθες το βράδυ ολόκληρη η Ημαθία καθώς ένας 15χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του και το έκανε με το πλέον τραγικό τρόπο καθώς κρεμάστηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Παλιός Πρόδρομος.

Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του κρεμασμένου ανήλικου βρέθηκαν οι ίδιοι οι γονείς του και ένας γείτονας οι οποίοι τον έψαχναν.

Άμεσα μόλις τον εντόπισαν, στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού, κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις αιτίες του θανάτου του καθώς δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

Για την οικογένειά του η σοκαριστική αυτοκτονία δεν έχει εξήγηση καθώς φαινόταν ένα παιδί χαρούμενο και πολύ δραστήριο και δεν είχε δείξει πως κάτι τον απασχολεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ