Τίτλοι τέλους για Ζελένσκι έπειτα από την αποκάλυψη της Washington Post για το Nord Stream

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Ρομάν Τσερβίνσκι, συνταγματάρχης στις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων της Ουκρανίας με βαθείς δεσμούς με τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, έπαιξε κεντρικό ρόλο στις βομβιστικές επιθέσεις στον αγωγό Nord Stream πέρυσι, σύμφωνα με αξιωματούχους στην Ουκρανία και την Ευρώπη».

Η αποκάλυψη αυτή δεν έγινε από κάποια τυχαία εφημερίδα, αλλά από την Ουάσινγκτον Ποστ η οποία εκφράζει απόλυτα την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Δηλαδή, η Washington Post, τεκμηριώνει με στοιχεία ότι η Ουκρανία ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream.

«Ένας ανώτερος Ουκρανός στρατιωτικός με βαθείς δεσμούς με τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας έπαιξε κεντρικό ρόλο στον βομβαρδισμό του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream», Αναφέρει το δημοσίευμα, χρεώνοντας την συγκεκριμένη ενέργεια (η οποία πλέον στη Γερμανία χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική»), στην Ουκρανία. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτό το γεγονός, που ήταν η μεγαλύτερη περιβαλλοντική τρομοκρατική επίθεση στην σύγχρονη ιστορία, όχι μόνο κατέστρεψε έναν κρίσιμο αγωγό φυσικού αερίου προς την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, αλλά επίσης κλιμάκωσε σημαντικά τις εντάσεις σε έναν πόλεμο μεταξύ πυρηνικών υπερδυνάμεων.

IMG 4307
Η αποκάλυψη της Ουάσινγκτον Ποστ

Η αποκάλυψη αυτή πάντως, επιχειρεί να απεμπλέξει τελείως τις ΗΠΑ από την συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση κατά της Ευρώπης, παρότι ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε προειδοποιήσει για την κατάρρευση του Nord Stream 2 σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, δηλώνοντας λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σύγκρουσης το 2022 ότι «Εάν η Ρωσία εισβάλει…τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Εμείς θα δώσει ένα τέλος σε αυτό».

Λίγες εβδομάδες πριν από αυτή τη δηλωση Μπάιντεν, η διαβόητη Victoria Nuland, η νεοσυντηρητική προσωπικότητα στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».

Μετά από την αποτυχημένη Ουκρανική αντεπίθεση και την αιφνίδια αλλαγή στο επίκεντρο της ενημέρωσης με την προσοχή να στρέφεται στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Ουάσιγκτον και οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που συχνά διαμορφώνουν αυτού του είδους τις αφηγήσεις στην Washington Post, προετοιμάζουν το αμερικανικό κοινό για την παύση στην υποστήριξη του Ζελένσκι και τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, που με απόφαση του Προέδρου Μπάιντεν διατέθηκαν ουσιαστικά εναντίον της Ρωσίας που διαθέτει πυρηνικά…

Πως αλλιώς οι ερευνητές της Washington Post, γνωστοί για τη στάση τους υπέρ του Μπάιντεν και του πολέμου, θα κατηγορούσαν ξαφνικά την Ουκρανία για την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ