Παύλος Λιαρος: Θεατρον Παραδεισος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένος στο Α μέρος ο καταξιωμένος ηθοποιός Παύλος Λιάρος.

IMG 6736

Ο κ Λιάρος μιλάει Πώς προέκυψε η ενασχολησή του σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης. -Για την πρώτη του εμφανιση σαν φοιτητής στην Δραματική Σχολή πλάι στον Ιώργο Φούντα και Την Μαρω Κοντού. -Για τις σημαντικές του παραστάσεις στο Θέατρο. -Τι θυμάτε από τις συνεργασίες του με τα Ιερά τέρατα του Θεάτρου και του Κινηματογράφου Λαμπέτη-Κωνσταντάρα-Βαλάκου-Βλαχοπούλου-Μουστάκα-Χατζίσκο-Νικηφοράκη και άλλους. -Ποίοι οι σημαντικοί Θεατρικοί Συγγραφείς -Για τον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό ρόλο του Θεάτρου και άλλα πολλα.

Στο Β μέρος μιλουν για την εκθεση που ειχε εγκαινειασθεί και λειτουργει στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών με τίτλο//Θησαυροί Χαρακτικής από το Μουσείο-Βιβλιοθήκη του Στρατή ΕλευθεριάδηTeriade 1) Nίκος Ασπράγκαθος Αντιδήμαρχος Πατρέων. 2) Λίλα Ντέ Τσάβες Μουσειολόγος-Πρόεδρος του Μουσείου 3)Νίκος Μανιατόπουλος Πρόεδρος του Μουσείου 4) Ιρις Κρητικού Αρχειολόγος Ιστορικός Τέχνης Επιμελήτρια έκθεσης. Ακολουθεί ντοκυμαντέρ για το Μουσείο Στρατή Ελευθεριάδη Teriade.

Στο Γ μέρος μιλούν για την παρουσίαση του Βιβλίου για την Βιογραφία του μεγάλου ερμηνευτή και συνθέτη Δώρου Γεωργιάδη που παρουσιασθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Μηχανουργείο στην Πάτρα οδος Ευμήλου στις 18.00 1)Αλέξανδρος Φωκάς Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας –Μουσικός και Συγγραφέας Του βιβλίου 2)Βασίλης Καυκόπουλος Δημοσιογράφος-Λογοτέχνης.Π

ΔΗΜΟΦΙΛΗ