Βγαίνει στα καναλια και κράζει τον Κασσελακη ο Τσακαλωτος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην θορυβώδη αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ εστίασε με τοποθετήσεις του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ιδεολογία. Δεν αρκεί μόνο ο «αντιμητσοτακικός λόγος. Είναι παράξενο να κάνεις πολιτική χωρίς ανάλυση», δήλωσε με σαφείς αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη. «Φάνηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε άλλο κόμμα. Καταργεί τα ενδιάμεσα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έδειξε με την πρότασή του για δημοψήφισμα επί των διαγραφών από την βάση του κόμματος», συμπλήρωσε.

Ο επικεφαλής της «Ομπρέλας» πρόσθεσε ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνεχίσει την στροφή προς το πολιτικό Κέντρο, που είχε ξεκινήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά «χωρίς να έχει τα χαρίσματα» του προκατόχου του. Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές εξέφρασε την άποψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για όσα συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου.

Δεν έκρυψε εξάλλου πως έχει μεγαλεπήβολα πλάνα και τον ενδιαφέρει η διακυβέρνηση του τόπου και ότι ο στόχος της «Ομπρέλας» είναι να συγκροτήσει ένα μπλοκ δυνάμεων. Απαντώντας για πιθανές συνεργασίες, δεν απέκλεισε συζητήσεις ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ, ενώ είπε ότι αν αποχωρήσει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, αναμφίβολα θα συζητήσει μαζί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ