Καλαμοκαβαλάρηδες στον ΣΥΡΙΖΑ..,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει ξαναγίνει. Η εκλογή του νέου Προέδρου του Σύριζα, αντί να σιγάσει τον προεκλογικό των υποψηφίων ανταγωνισμό, ως είθιστε, αντιθέτως, όλως αντιθέτως, όχι μόνο τον ενδυνάμωσε, αλλά τον..επανέφερε, εν μέσω, και σχεδόν αλληλομισούμενων, παρατρεχάμενων των μέχρι χθες υποψηφίων!

Η απασχόληση με τα του Σύριζα και μετεκλογικά τεκταινόμενα των κάθε μορφής ΜΜΕ, που ξεπερνά ακόμα και το Παλαιστινιακό ως και τις απειλές συρράξεων που εγκυμονεί αυτό….τι να πει κανείς!

Μέσα όμως στην παράταξη του Σύριζα υπήρχαν, αλλά και υπάρχουν, λίαν αξιόλογα στελέχη διακρινόμενα, διαχρονικά, για την σεμνή σεμνότατη προσφορά τους στην κοινωνία, η οποία και τους ανέλιξε σε θώκους, και τα οποία στελέχη, δυστυχώς για την κοινωνία, δεν εξέφρασαν καμία πρόθεση διεκδίκησης της Προεδρίας ίσως και λόγω, πέραν της άλλης, πολιτικής ανατροφής, σπάνιο για την χώρα είδος, και που ακόμα και σήμερα παραμένουν, σιγή, στρατιώτες του χώρου που αυτοβούλως στρατεύτηκαν να υπηρετήσουν, και που όλος ο κόσμος γνωρίζει το ποίοι αυτοί, εκτός της εντός του Σύριζα ευρισκόμενης μάζας αυτονομιζόμενων «στελεχών» αυτού.

Ας τους βρουν, αφού πρωτίστως αφιππεύσουν την κάλαμον επί της οποίας καλπάζουν προς το άγνωστο, ένεκα τα σημερινά «παρατράγουδα» μιας αδικαιολόγητης, εν πολλοίς, αρνησικυρίας κατά του από τον λαό εκλεγμένου νέου Προέδρου του κόμματος τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ